Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Как да подбираме дрехите в гардероба си?

25 октомври 2012 | Автор: Webcom | Публикувана в Мода

Всяка жена обича да пазарува и да изглежда стилно и изискано. Но много често дрехите, които ни харесват не ни стоят добре. Защо се получава това разминаване? Отговорът на този въпрос е много прост, често нашия личен вкус не отговаря на природните ни дадености. Ето защо като отиваме на пазар трябва да се съобразим с някои прости правила.

Пропорциите са важни
За жени, които имат по-широки и пълни бедра от раменете, трябва да наблегнат на по- прибраните поли и панталони. Но да не са впити! По-слабите дами пък трябва да носят по-тесни рокли, с които да подчертаят фигурата си , като е препоръчително да забравят за широките модели, които често им стоят като на закачалка. Всеки път, когато си купувате дреха внимателно преценете дали това е точно вашата дреха.

Обувки
Нашите форми и фигура трябва да са съобразени и с нашите обувки. Например, високите токове издължават нашия силует, ако сте дребнички задължително им се доверете. По-пухкавите дами също могат да се възползват от тях, те ще стегнат фигурата им и ще изглеждат по финни. В съчетание с рокля с дължина под колената ще изглеждате наистина красиви.

Стягащо бельо, защо не?
В момента стягащото бельо е изключително модерно и актуално. Не се колебайте да се възползвате от неговите предимства. То може да не изглежда много секси, но е изключително практично и ви дава възможност да носите рокли, поли или блузи, които без него, никога не бихте и помислили да облечете.

Цветът също е важен
Цветовете на дрехите оптически ви правят по-слаби или по-пълни. Ако искате да прикриете някоя конкретна част от тялото си, заложете на цветните десени. Разбира се, всеизвестен факт е че тъмните тонове ни вталяват, но недейте да прекалявате. Никой не изглежда добре, облечен целия в черно.

Аксесоарите имат значение
Много дами пренебрегват силата на аксесоарите. Един колан, шал или брошка могат да отвлекат вниманието от недостатъците на вашата фигура и да подчертаят привлекателните ви страни.

Подобни статии:

  1. Как да Преобразите Гардероба си със Сваровски кристали ! Сваровските кристални елементи са подходящи за толкова различни цели и бързо и лесно добавят блясък и уникалност към абсолютно всичко...
  2. Перфектни бели позлатени обици До скоро всички носеха обици от жълто злато, но вече все повече дами се обръщат към бялата позлата. И защо...

Автор: Webcom

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар