Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Как да Преобразите Гардероба си със Сваровски кристали !

3 юли 2012 | Автор: crysta | Публикувана в Мода

Сваровските кристални елементи са подходящи за толкова различни цели и бързо и лесно добавят блясък и уникалност към абсолютно всичко което носите, не напразно най-известните световни дизайнери ги използват от преди сто години.
Например, купуването на чифт украсени дънки от бутик или марков магазин може да бъде доста скъпо удоволствие. Така че вместо да похарчите толкова много пари, можете лесно да обновите гардероба като си декорирате сами някои обикновенно изглеждащ чифт дънки, тениска, та дори и обувки – трябва само да им добавите малко Сваровски кристалчета по Ваш дизайн.
Има огромно разнообразие от кристални модели, налични във всякакви размери, цветове и форми, така че можете да сте напълно сигурни, че ще откриете точно тези, които ще подхождат на вашите дрехи и аксесоари. С помоща на игла и конец, лепило или специалният Апликатор за топло залепване на Сваровските кристали върху текстил и не на последно място – Вашето въображение, Вие ще можете лесно да добавяте всеки един кристален модел към различните материи – текстил, кожа, метал, пластмаса и мн. други.

6 начина да преобразите Гардероба си със Сваровски кристали:

1. Опитайте първо с някоя скучна тениска, като я направите уникална, добавяйки и няколко кристалчета. А може и да използвате въображението си и да запълните повече предната част, ако е необходимо и на гърба с някой интригуващ дизайн с кристали Сваровски.
Можете да промените и обикновенно потниче, като наблегнете на презрамките и деколтето и да го направите да изглежда доста по-шик.
Декорирайте риза с ривери, маншети или джобчето със Сваровски елементи и я превърнете в супер елегантна дреха.

2. Придайте на традиционното си кожено или дънково яке – женствен облик, декорирайки красиво риверите и гърба с доста по-голяма кристална апликация. Същото важи и за износените ви дънки или дънкови къси панталони – направете ги нови и уникални с ваш кристален дизайн.

3. Вечерната рокля, носена доста пъти, може да заблести отново по много по-различен начин. Това е доста по – добра опция от купуването на нова рокля, нали?

4. Не се ограничавайте само с декорация на дрехите от гардероба си, Сваровските кристали могат да ви послужат чудесно и за кецовете, летните чехли, сандали, балеринки и елегантни обувки и да се превърнат бляскави и ослепителни акценти. Същото важи и за по-грубите кожени ботуши – добавяйки кристали, вие им придавате моментално по-женствено излъчване.

5. Обикновенният колан би изглеждал доста по-интересно ако го декорирате с кристалите с плосък гръб например. Имате избор между това да украсите целият колан или да се фокусирате само върху катарамата, превръщайки я в истинско кристално бижу. Очилата Ви – слънчеви или с диоптри, особено тези с широки рамки могат да се преобразят за няколко минути с помоща на същите Сваровски кристалчета, само че в по-малки размери. Дамската чанта предлага също възможности – декорирайте дръжките, закопчалките или пък цялата, в зависимост от модела и предназначението и.

6. И не на последно място, Вашите шапки, шалове, ръкавици, мобилни телефони или техните калъфи, дори и лаптопа могат да изглеждат прекрасно след една красива апликация със Сваровски кристали.

Както виждате, няма никакви ограничения на това какво можете да промените в Гардероба си с помоща на кристалните елементи на Сваровски и Вашето въображение. Кристалният Ви стайлинг определено ще бъде забелязан и ще Ви отличи от тълпата.

Заповядайте в http://www.crystalmystique.eu/ – Най-големият Онлайн магазин за кристали от серията SWAROVSKI® ELEMENTS!

Подобни статии:

  1. Истинските кристали Сваровски – кой ги продава в България ? Както вече мнозина знаят, кристалите Сваровски и по-точно линията Swarovski elements на световния гигант от Австрия се отличават с огромно...
  2. Бижута Сваровски 1.Какво е Сваровски? 2.Какви бижута се правят с Сваровски кристал? 3.Как да съхраняване и почистваме бижута с кристали Сваровски? 4.Гаранции...
  3. ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕМ БИЖУТАТА НА „CRYSTAL EVOLUTION” ПРЕД ДРУГИ? Всеки човек има индивидуалност и свой собствен вкус по отношение на облекло, аксесоари и бижута. Един харесва консервативният стил,  друг...
  4. Участие в конкурса “СТАНИ ЛИЦЕ НА CRYSTAL MYSTIQUE” Участвайте в  конкурса ” СТАНИ ЛИЦЕ НА CRYSTAL MYSTIQUE ” и спечелете награда комплект “DIVA”by CRISTALUNA Класиралият се на първо...
  5. Как да отличим качествените бижута от ментетата ? В последните години успоредно с развитието на интернет технологиите се наблюдава и голям бум в on-line търговията с най-разнообразни стоки,...

Автор: crysta

Мениджър и собственик съм на Криста Ел ЕООД. Дейноста, която развивам е може би една от най-приятните за една жена - внос и търговия на Сваровски Кристали и бижута, дизайн и производство на колекции със собствена търговска марка, отново със Сваровски кристали. Онлайн магазинът ни за авангардна бижутерия и аксесоари "Crystal Mystique" е моята гордост...

Този потребител е публикувал 2 статии.

Вашият коментар