Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕМ БИЖУТАТА НА „CRYSTAL EVOLUTION” ПРЕД ДРУГИ?

5 юли 2011 | Автор: crysta | Публикувана в Мода, Ревюта

CRYSTAL EVOLUTION Exclusive

Всеки човек има индивидуалност и свой собствен вкус по отношение на облекло, аксесоари и бижута. Един харесва консервативният стил,  друг – изчистеното и стилното, трети – екстравагантното, авангардното или екзотичното…

За наша радост и за радост на всички ценители на бижутата и аксесоарите със Сваровски кристали, бижутерската компания CRYSTAL EVOLUTION ™ съчетава в своите колекции всички разнообразни стилове изброени по-горе.

Фирма CRYSTA EL Ltd е ексклузивен представител на марката за България!

Crystal Evolution е първата компания в света, представила се на бижутерийната сцена с Body Jewelry – Бижута за тяло, използваща „the free setting system with Swarovski crystals” /това е така нареченото – невидимо инкрустиране на кристалите върху цветна основа/.  Crystal Evolution е една от малкото в света дизайнерски компании , която е одобрена като ексклузивен партньор на Swarovski AG и притежава бранд договор за това.
В момента CRYSTAL EVOLUTION ™ е Бранд N 1 в света на Exclusive Crystal Body Jewelry!
През 2002 г. компанията създава и първата си Crystallized Jewelry Collection и по този начин се утвърждава окончателно в света на Бижутерията като запазва водещите си позиции и до момента.

Bella Redl – дизайнерката на бижутата и аксесоарите е добре позната на модните среди и известните личности в цял свят. Един от феновете и лице на компанията е световно известната музикална група BLACK EYE PEAS. Дизайнерката е и подобаващо оценена и от най-големият в света Swarovski Crystallized Shop Center in New York, част от творбите и са изложени наред с имената на JP Gaultier, Kenneth Jay Lane, Kenny Ma, Lulu Guinness и ред други дизайнери творящи с елементите на Сваровски…

Бижутата на CRYSTAL EVOLUTION са уникални по своята същност! Перфектна изработка, изключително качествени материали и не на последно място – атрактивен дизайн.

Безбройно много са клиентите уверили се в безспорните предимства на марката Crystal Evolution.  Индивидуални или фирмени, подаръците получени с логото на Crystal Evolution са винаги запомнящи се и подобаващо оценени. Големи фирмени имена като L’Oreal Bulgaria, Nestle Bulgaria, Балкан Стар Аутомотив, Global Test и др… вече няколко пъти се доверяват на продуктите ни при избор на фирмени подаръци или големи рекламни промоции.

Ние от фирма Криста Ел притежаваме необходимите знания, интуиция и правилна посока, изградили сме нашата вярна стратегия и я превръщаме в успех. Тези от вас, които ни се довериха досега, са наясно с това. Знаем кои сте и Ви благодарим!

И на въпроса: „Защо да предпочетем бижутата на CRYSTAL EVOLUTION, пред други марки?” –

- Защото Колекциите им са уникални, качествени и разнообразни. Предлагат се в лимитирани серии, като моделите от каталога се обновяват два пъти годишно. Това е сигурна гаранция за неповторимост на всяко бижу!

- Бижутата на CRYSTAL EVOLUTION обединяват функционалното и екстравагантното. В основата им лежат майсторството, предизвикателствата и опитът на един цял екип, лудостта на едно безкрайно въображение и успехът на една невероятната дизайнерка като Bella Redl.
Няма да ви бъде никак лесно да приемете всичко, което представляват тези бижута. Уникални и с приключенски дух. Агресивни и комфортни. Могат да ви шокират и да ви накарат да погледнете в страни. Надяваме се. Но нищо в тях не подлага на риск доверието ви, защото нашата гледна точка е твърде добре аргументирана. Заслужавате го!
- Защото аpгумент е всяко едно бижу, в което всичко носи послание – тайнството на ръчната изработка, основна за Crystal Evolution, уникалните блестящи Сваровски кристали, благородният метал с перфектна завършеност, неделимата цялост на всеки компонент,  нестандартните детайли, стоящи по интересен начин на бижуто или аксесоара, на което изобщо не ви е хрумвало, че може да ги има, естествените материали като най-фина етествена кожа, палисандрово дърво и романтичният шифон.

Убийственият дизайн на всеки модел е направен да живее с движенията на тялото, да гали извивките на шията,  деколтето, ръцете и лицето и същевременно да подчертава излъчването му.

И незменната едногодишна гаранция, че всичко това ще остане непроменено при употреба. Даваме качество и гарантираме за него!

- Защото фирма CRYSTA EL Ltd, като представител на компанията CRYSTAL EVOLUTION е и също така  Официален Брандинг партньор на Swarovski AG. Това дава възможност на фирмата да осигури надеждна гаранция по подръжката на бижутата за всеки наш клиент – достатъчно сме запознати и оборудвани за да посрещнем всички Ваши желания свързани с разнообразието от цветове и модели Сваровски кристали.

- Защото CRYSTAL EVOLUTION е с утвърдено име, с регистрирани търговски марки с Бранд контракти със Сваровски, така и фирма CRYSTA EL Ltd, като голям и най-динамично развиващ се вносител на SWAROVSKI ELEMENTS® – се ползва с име на коректен търговец, с отдавна регистрирана и утвърдена търговска марка: ELL J Crystal Collection ™, която притежава също Бранд контракт и правата за ползване на лейбъла „MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS”.

Много фирми парадират с тези права и с това, че са вносители или производители на бижута със Сваровски кристали, но те дори нямат официално регистрирани търговски марки, а само имена които са си харесали и използват дълго време неправомерно.  Изисквайте тези удостоверения и сами ще се уверите… И за да не си мислите че това са празни приказки, моля посетете базата с данни на Европейското Патентно Ведомство и напишете името на Търговската Марка която Ви интересува – проверете дали е регистрирана, кога е регистрирана и от колко време всъщност търговеца се подвизава на пазара и използва гръмки имена…

Нека правим също и разлика между имитациите доставени оттук – оттам, с неясен произход на материалите, самоделките – довършени и долепени отново с неясен произход на кристалите  и – истинската, качествена бижутерия!

Tag Swarovski ElementsBrand TAG  “MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS” придружаващ всяко бижу – това е лейбълът, символ на гаранция за качество и автентичност.

Как ви се струва всичко това?

Харесва Ви но, мислите че не можете да си го позволите? Заблуждавате се. Можете да си позволите да искате успеха, да го мечтаете и да се стремите към него – значи това е достъпно за вас. Изисква усилие. Изисква правилно подредени приоритети. Но е истинско. Красиво. Вашето!
Защото животът ни се променя със скорост, която често ни оставя бездиханни. Потребностите ни се променят, а правопропорционално на тях и критериите ни.

Затова ви представяме и новата Crystal Evolution Jewelry Collection 2011 –  истинската провокация да преразгледате собствените си схващания за това, което сте днес и как ще стигнете там, където искате да бъдете утре.

Подобни статии:

  1. Участие в конкурса “СТАНИ ЛИЦЕ НА CRYSTAL MYSTIQUE” Участвайте в  конкурса ” СТАНИ ЛИЦЕ НА CRYSTAL MYSTIQUE ” и спечелете награда комплект “DIVA”by CRISTALUNA Класиралият се на първо...
  2. Истинските кристали Сваровски – кой ги продава в България ? Както вече мнозина знаят, кристалите Сваровски и по-точно линията Swarovski elements на световния гигант от Австрия се отличават с огромно...
  3. Как да отличим качествените бижута от ментетата ? В последните години успоредно с развитието на интернет технологиите се наблюдава и голям бум в on-line търговията с най-разнообразни стоки,...
  4. Ремонт на Нокиа и други телефон Животът на съвременния човек е толкова динамичен, че за вземането на навременни решения той трябва да е в крак със...
  5. Защо да рекламирам в сайтовете за групово пазаруване? Сайтовете за групово пазаруване, с ежедневни сделка на деня се настаниха стабилно в нашето интернет пространство. Темповете с които се...

Автор: crysta

Мениджър и собственик съм на Криста Ел ЕООД. Дейноста, която развивам е може би една от най-приятните за една жена - внос и търговия на Сваровски Кристали и бижута, дизайн и производство на колекции със собствена търговска марка, отново със Сваровски кристали. Онлайн магазинът ни за авангардна бижутерия и аксесоари "Crystal Mystique" е моята гордост...

Този потребител е публикувал 2 статии.

Вашият коментар