Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Как да почистим бързо и лесно отпадъците от своя дом

10 януари 2011 | Автор: rentex | Публикувана в Без категория, Бизнес, Блог, Друго

Когато правим ремонт у дома искаме бързо и лесно да се отървем от отпадъците и остатъчните строителни материали, както и от наслоената прах. Понякога боклука трябва да бъде изхвърлен от втория етаж или таванските помещения.

Пълниме в чували ненужни предмети, парчета тухли, вар, цимент и пренасяме на ръце по стълбището. Звучи ли Ви познато?

За да се отървете бързо и лесно от отпадъците Рентекс ЕООД Ви предлага улеи за боклук под наем.  С тях спестявате време и енергия. Улеите позволяват бързото изхвърляне на отпадъци от  различна височина. Те са със силни вериги, което ги прави безопасни при употреба. След като се отървете  от ненужния боклук, фирма Рентекс Ви предоставя професионална прахосмукачка за сухо и мокро почистване. С нея ще събрете слоевете насъбрана прах безупречно и лесно. Машината е снабдена с мощни четки, които позволяват събирането и на най-малките прашинки. Подходяща е  за идеалното почистване на вашия дом след ремонтни дейности. Прахосмукачката може да изсушава и изсмухва дори напоени с вода повърхности. Рентекс Ви предлага както професионална прахосмукачка под наем, така и индустриална за да може да покриете всички Ваши нужди.

Сега можете без притеснение да правите планове как да ремонтирате и преобразите жилището си, защото вече знаете, че има лесен начин да го почистите след това.

Подобни статии:

  1. Почистване Джеронимо “Джеронимо” е фирма за професионално почистване на домoве, офиси, магазини, заведения,банки,хотели. Специализирани сме в почистване на големи строителни обекти,след ремонти...
  2. Професионално почистване на дома и офиса Почистванe.com е фирма за почистване на общински и жилищни сгради, частни и индустриални обекти. Ние сме между най-старите агенции за...

Автор: rentex

Този потребител е публикувал 2 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар