Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Професионално почистване на дома и офиса

11 декември 2010 | Автор: cloxy | Публикувана в Бизнес

Почистванe.com е фирма за почистване на общински и жилищни сгради, частни и индустриални обекти. Ние сме между най-старите агенции за почистване и хигиенизиране в столицата. Фирмата ни започна дейност през 2002 г. Чистачите от фирмата имаме безценен опит в почистването на къщи, офиси, прозорци и фасади на сгради. Обработили сме много обекти, като сме тясно специализирани и имаме най-много опит при почистването на сгради след ново строителство.

С всеки клиент подхождаме индивидуално, като извършваме най-добри способи и техники за пълно почистване на обектите, след напълно безплатен оглед и консултация. Готови сме да предложим всичко, от което се нуждаете, за перфектното почистване на Вашия дом, офис или сграда! След нас остава новата представа за чистота!

Имаме високо обучен и квалифициран персонал, който всеки месец преминава през курсове за обучение. Стараем се да отговаряме на всички изисквания в областта на професионалното почистване.

Лидерската ни позиция на българския пазар потвърждава специализираният Интернет домейн (pochistvane.com), който ние първи имахме право да регистрираме и подкрепянето на основния ни сайт с международен домейн на роден език (почистване.com). Държим лидерското място в Google при търсене на думата “почистване”. За нас името в уеб пространството, както и изискванията на нашите потребители са основни приоритети.

Може спокойно да ни възложите всякаква сериозна работа, свързана с услугата хигиенизиране, като: почистване на домове, почистване на офиси, почистване на фасади, хигиенизиране, измиване на прозорци, анти-графитна защита и абонаментно почистване на стъкла на сгради с автовишка. Работим само с опитни чистачи и алпинисти.

Ние се целим в съвършената чистота. Благодарение на екологични продуктите, с които боравим, Вие и служителите Ви ще се чувствате уютно в къщи и на работното място. Ние Ви спестяваме организацията по освежаване на дома и работното място. Имайте ни доверие, не е необходимо да търсите повече!

почистване.com

Подобни статии:

  1. Професионално почистване на офиса Професионалното почистване на Вашият офис вече е една нормална услуга в западна Европа (дори в някои случаи  и източно –...

Автор: cloxy

Този потребител е публикувал 11 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Коментари (1)

  1. [...] почистване на дома и офиса | inArticle.info http://www.inarticle.info/%d0%bf%d1%80%d0%be%…d1%84.html в Любими преди 33 секунди edno23.com Начало контакти [...]

Вашият коментар