Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1850 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Канън доволен от победата в Къраг

1 юни 2012 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Отличното представяне на коня Самитар, язден от жокея Мартин Харли, донесе на неговият треньор Мик Какнън първи голям успех в класическите конни надбягвания, печелейки стилно „Етихад Еъруейс Айриш 1000 Гинес”.
След страхотното представяне на Самитар в Къраг, ръководството на тима заяви, че това се дължи предимно на голямата им вяра във възможностите на коня, но уменията на жокея Харли също са оказали голямо влиание за невероятния успех.
По този повод треньорът Канън заяви в последните конни надбягвания новини на острова:
„Какво искате от мен да кажа? Изключително съм доволен от всеки, който участваше в този успех. Това е страхотно за Мартин, в който винаги съм вярвал, а сега смятам, че и другите ще сторят същото.”
„Трябва да благодаря на целия екип в Уест Исли и аз ще бъда тук през целия ден за да се опитам да изкажа своите благодарности към всеки един ключов играч в тима.”
„Ние изживяхме една страхотна вечер в ‘Харъл’ вчера, майка ми си прекара страхотно, което е добре. Има и много други хора, които са изиграли ключова роля в живота ми, но за съжаление, те вече не са сред нас. Мислих си за тях вчера, по пътя обратно към вкъщи.”
„Не съм сантиментален, но наистина си спомних за няколко човека, които направиха живота ми толкова специален. Баща ми би се радвал страшно много за мен.”
Отличния тандем между Семитар и Харли е смятан за фаворит и предстоящите състезания, според много конни надбягвания прогнози.

Подобни статии:

  1. Хадрън с най-голяма заслуга за победата над „слънцата” Джеймс Хадрън успя да отбележи рекордните за него 40 точки при победата на Оклахома Сити Тъндър над Финикс Сънс със...

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар