Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Манастирски ливади

16 юни 2011 | Автор: dg_seom | Публикувана в Бизнес

Манастирски ливади е бил предвиден като вилна зона на София при своето обособяване като квартал. Постепенно обаче с оглед нуждата на столицата от по-голям брой жилища той се застроява с модерни и луксозни жилищни сгради, за да отговори на търсенето на апартаменти в София.

Манастирски ливади е условно разделен на две зони: Манастирски ливади – Запад и Манастирски ливади – Изток. Кварталът представлява предимно сгради, създадени през последните години, като преобладават жилищните комплекси от затворен тип. Благодарение на стратегическата си позиция Манастирски ливади, който е на 15 минути от центъра на града с кола е станал изключително привлекателен за млади семейства с висок социален статус и позиции в обществото. Кварталът е предпочитан и от инвеститори, които ясно виждат перспективите пред цените при продажба на апартаменти в Манастирски ливади и не се скъпят да инвестират, очаквайки значително повишаване на цените през 2012-2013 година, когато ще бъде напълно завършена и цялостната инфраструктура на квартала.

До момента завършека на пътната инфраструктура се бави поради факта, че все още се изграждат пет колектора, финансирани по програма ИСПА и имащи за цел да осигурят канализационната система на Манастирски ливади. От друга страна все още се изграждат и оптични трасета, както и съоръжения за газификацията на квартала, като към момента газифицирани са над 1000 домакинства.

Манастирски ливади е предпочитано място за живеене и заради чистия си въздух, идващ директно от полите на планината Витоша, както и тихата и спокойна атмосфера, изключително подходяща за млади семейства, които търсят спокойствието за себе си и своите деца. Манастирски ливади е част от район Витоша, като поради все още незавършени в голямата си част обществени сгради жителите му могат да използват тези от кварталите в непосредствена близост. Квартала разполага с болница МБАЛ „София”, множество аптеки, ресторанти, кафенета, детски градини, детски парти клубове, а в периферията му ще откриете и поликлиника, магазин „Била”, пазар „Борово”, три училища, детски градини и много други сгради с обществено значима стойност.

Подходящ и предпочитан особено при продажба на апартаменти в Манастирски ливади, районът Витоша е едно от най-актуалните и предпочитани места за живеене в София за 2011 година.

Ако вече сте закупили апартамент в Манастирски ливади, но желаете да придадете свой отпечатък на новата си придобивка, то можете да се обърнете към фирма за гипсокартон и окачени тавани в Манастирски ливади или към фирма за боядисване в Манастирски ливади.

 

Подобни статии:

  1. Продажба на апартамент в София – как да процедираме? Продажбата на апартаменти в София може да бъде една изключително доходоносна дейност. Както обаче това се явява лесна задача, така...
  2. Детска градина Bright Детска градина BRIGHT — център за здравословна грижа и развитие (Bright Child Care & Development Centre). Методи на Валдорфска педагогика...
  3. Хотел в София Хотел „Жасмин” е разположен на площ от 5000 кв.м в подножието на Витоша, в елитния квартал Симеоново. Намира се недалеч...

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар