Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Надежда за тото печалба

23 ноември 2012 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Друго

Дали сме си балъци или до последно се надяваме на тото печалба просто… – кой да каже, но си е факт, че на опашки пред тото пунктовете се редят българите напук на всички приказки за възможни далавери и манипулации в toto.bg. В крайна сметка по-важно е, че може пък случайно срещу няколко левчета ние точно да уцелим правилната комбинация за 5/35, а не какво ни казват за манипулациите в 5 от 35.

Пенсионери с треперещи ръце фишове за 6 от 42  и 5 от 35 попълват, от работа бягат някои, също за да се включат. Трети случайно минават и вътре се озовават, а после на близките си разказват, че сами краката им до заветното място са ги пратили тото фиш да пуснат. Големият тото джакпот е сума, предостатъчна да превърне в мечта живота си всеки.

Тото маниаци в люта битка за Toto 6/42 се впускат от три държави за милионите. Истерията продължава за голямата печалба, когато във второ теглене на toto.bg джакпотът ще нарастне рекордно “. Освен нас, атакуват тото пунктове за бърза печалба и мераклии от съседни страни. Тоталният наплив на румънци и гърци в Русе и Петрич причиниха дори 45-минутното забавяне на тегленето на 6 от 42. Нови терминали се поставят в Русе на пожар във всички тото пунктове. Причината за това е напливът на северните съседи за тото 5/35. От тотализатора казват, че са с равен шанс румънците верните числа на 6/42, 5 и 5/35  да ударят, тъй като различни суми са печелени в дунавския град в повечето му тото пунктове. Според статистиката във вечната ранглиста, е на второ място Русе за град с най-големи постъпления от  5 от 35 тото. Първата позиция от София се държи, а трета – от Варна. Големи приходи отчитат напоследък и в зимните курорти Пампорово и Банско.

От друга страна, най-желаният подарък се оказаха през последните седмици попълнени тото фишове, за 6 от 42, особено на сватбите. Кумовете пари за петела не давали вече при традиционното надиграване за питата или тортата, а листчета за поредния тираж на тото лотарията. Фишовете и банкнотите смениха за традиционното булчинско хоро – вместо сватбени кърпички младоженките ги размятали.

 

Подобни статии:

  1. Печалба от тото Посредственият човек от никъде голяма печалба не може да извлече, освен от там – toto.bg. И мисли, че може дори...

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар