Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Паркинг скоби с дистанционно управление

10 септември 2013 | Автор: radi_georg | Публикувана в Друго

Чрез съвременните паркинг скоби ще си гарантирате място за паркиране, което пък ще ви спести излишни нерви и досадно обикаляне. Край на уморителните разходки из квартала с надеждата, че някъде ще намерите място за спиране.
Последният писък на модата са тези скоби, които се управляват с дистанционно. Те с най- новите и модерни модели, които тепърва навлизат на нашия пазар. Те са изключително удобни, защото с тях няма да ви се налага да слизате от автомобила си, защото само с едно натискане на копче паркинг скобите се вдигат и свалят.
Тези паркинг скоби с дистанционно се монтират невероятно лесно. Устройството има 4 анкерни болта, които се фиксират в настилката. Без кабели, или жици! Тези паркинг скоби работят с батерии, което е улеснение.
Те са чудесна идея за запазване на свободно място пред дома, или пред работата, както и навсякъде, където искате да сте сигурни, че няма да имате проблем с паркирането.
Тези паркинг скоби имат и други функционалности. Те притежават аларма, задействащ се механизъм на сваляне и дигане от разстояние 30 метра, автоматично сваляне на скобата, ако при издигане има възпрепятстваща ситуация. Те са устойчива на вода и на сняг и няма опасност да бъдат повредени поради лоши метеорологични условия. При евентуален проблем, или изтощени батерии, тези паркинг скоби предоставят възможност и за ръчна употреба. Така, че можете да разчитате на тях във всяка ситуация.

Освен това те имат и презареждаща се акумулаторна батерия, която се включва в зарядно. Едно зареждане държи около половин година, в зависимост от честотата на употреба.
В комплекта, който ще получите ще намерите самото устройство- паркинг скоба, акумулаторна, презареждаща се батерия от 12V, зарядно от 12V, 2 ключа за достъп до батерията и две дистанционни управления. А за самата инсталация ще намерите: 4 анкерни болта, инструмент за механично освобождаване и книжка с инструкции за използване.
Цената на тези паркинг скоби е около 500 лв, без ДДС, имат гаранция. В интернет ще откриете координати на фирми, от които ще разберете дали в момента България има наличност. А ако няма за 15 лв ще ви ги доставят от чужбина, като срокът за доставката е от 1 до 3 седмици. Може да разгледате и чужди фирми, от които чрез куриерски услуги ще може да получите вашите паркинг скоби. Заплащането може да бъде направено както авансово, така и при получаване на самата доставка. Паркинг скобите с дистанционно са добра инвестиция, защото ще си осигурите спокойствието, че вашето място ще си остане ваше и че уморени след работен ден няма да пилеете време и излишна енергия в досадни обиколки за търсене на място.
Паркинг скоби – http://www.sanel99.com/index_b.html

Подобни статии:

  1. Моторница с дистанционно управление Яхтите и моторниците са се превърнали в символ на богатството и безспорно показват висшият социален статус на своите собственици. За...
  2. Професионализъм при управление на обща етажна собственост Преди години животът в блокове и кооперации течеше безметежно и дори без домоуправител, проблемите се решаваха. Това е, защото сградите...

Автор: radi_georg

Този потребител е публикувал 31 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар