Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Продажба на апартамент в София – как да процедираме?

19 май 2011 | Автор: dg_seom | Публикувана в Бизнес

Продажбата на апартаменти в София може да бъде една изключително доходоносна дейност. Както обаче това се явява лесна задача, така може да се окаже, че е всъщност е равносилна на сизифов труд. Клиентите, които търсят апартаменти в София варират като профил, а също така трябва да варира и подхода към тях.

Ако твърдо сте решили да обявите за продажба апартамент в София, то следването на няколко общи правила, характерни за почти всички сделки с апартаменти в столицата могат да се окажат ключови, за да постигнете желаната цел.

  • Бъдете професионалисти.Независимо какви спомени или идеи за апартамента, който продавате имате, то не натоварвайте купувача с тях. Той най-вероятно има свои собствени идеи за пригодяването на апартамента за собствените си нужди.

 

  • Отървете се от старите мебели. Ако сте решили сериозно да се занимаете с продажба апартамента си в София, то е добре да махнете старите мебели от него. Хората интересуващи се от продажба на апартамент в София, най-често искат да разгледат дали той е просторен, а излишните мебели само пречат. Ако все пак разполагате с някакви мебели, то можете да предложите на клиента разгледал един празен, но просторен апартамент да ги получи, стига да ги желае. Така той ще може да се наслади на простора в апартамента, а освен това ще има и опцията да получи мебелите, в случай че финализирате сделката.

  • Усещането за ново. Според изследвания в областта на продажба на апартаменти, а и не само, е заключено, че когато клиентът усети ароматът на нещо ново, то той в повечето случай е склонен да купи апартамента. Приятния аромат остава усещане за придобивката на нещо ново, а това радва всеки човек. Същото нещо важи и за температурата в апартамента, ако тя е подходяща, то той се чувства удобно и комфортно. Това важи в пълна сила за зимният сезон, тъй като топлината тогава допринася за цялостното усещане за комфорт и уют.

  • Изрядност. Не е нужно апартаментът, който предлагате за продажба да е обзаведен, но ако все пак това е така, постарайте се всичко да изглежда максимално добре и да функционира ефективно. Подменете крушките, почистете праха, изчистете боклуците.

Надяваме се, че тези съвети за това как да процедирате при продажба на апартамент в София са ви помогнали. Ако се нуждаете от ефективен партньор при покупка или продажба на апартаменти в София, както и при наем на апартамент в София, то обърнете се към фирма гарант за европейско качество – SofiaTrend. Можете да се свържете с фирмата на адрес бул. Гоце Делчев 48, София или на телефон 02 8081823.

Подобни статии:

  1. Хотел в София Хотел „Жасмин” е разположен на площ от 5000 кв.м в подножието на Витоша, в елитния квартал Симеоново. Намира се недалеч...
  2. Нотариус София Със ставането се сетих, че ми трябва пълномощно. Лесно, помислих си, ще изляза, ще обиколя по улиците и ще видя...
  3. Предимства на двустайните апартаменти Успели сте да заделите финансови средства и сте намислили да инвестирате в недвижим имот във Варна. Двустайните апартаменти са вашата...
  4. Погребална агенция в София Погребението е съставна част от битието на всички нас. В толкова безрадостно време е съществено да отберете точната погребална агенция....

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар