Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Серия HTC Desire

12 януари 2012 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

Резултат от развитието на технологиите – телефон на годината

Какво ще се получи, ако вземем смартфон, отличен с много награди (например HTC Desire) и го подобрим? Ще се получи HTC Desire S – смартфон с голям екран с диагонал 3.7 инча и здрав, тънък монолитен корпус. Умен смартфон, бърз и разбираем. Това е абсолютно друго ниво на надеждност.

Спомени във формат HD
Където и да си, ти винаги ще можеш да съхраниш всеки момент от живота си завинаги, та нали твоя мобилен телефон заснема видео във формат HD. Усъвършенствания смартфон HTC Desire S е снабден с качествена камера, поддържаща записа на видеото във формат HD, благодарение на която, ти ще можеш да съхраниш важните за теб впечатления с изумително висока точност и яснота.

Върхът в развитието на телефоните – в твоя помощ
Можеш да настроиш своя телефон и да го направиш именно такъв, какъвто ти е нужен на теб – удобен, бърз, умен. Можеш да създаваш етикети към уеб линкове, приложения и телефонни номера направо на работния плот. И тъй като сега имаш 7 различни работни плота, можеш да се възползваш от тази възможност и да ги запълниш с приложения, показващи котировките на акциите, прогноза за времето или записки на приятели в социалните мрежи… HTC Desire S може да измени към по-добро всичко, което е важно за теб.

Комуникаторът HTC Desire S
Новият HTC Desire S се отличава от своя предшественник с малко по-малък монолитен корпус Unibody, с отсъствие на апаратни бутони, които са заменени със сензорни. Апаратът стана по-производителен, по-лек, и по-тънък.

Сърцето на Desire S стана процесорът Qualcomm MSM 8255, работещ на честота 1 GHz. Матрица на дисплея Super-LCD, размерът на екрана е 3.7 инча (480 x 800 пиксела). Апаратните характеристики на смартфона продължават с 768 MB оперативна памет, 1.1 GB вътрешна памет, която може да се увеличи с помощта на карта MicroSD от 8 GB в комплект.

Новият HTC Wildfire S работи в мрежите GSM и 3G. Също като своя предшественик, апаратът е снабден с вграден модул Wi-Fi (b/g/n), Bluetooth 2.1 с поддръжка за предаване на данни FTP/OPP, а също така е снабден с пълноценен GPS-приемник. Също така, с помощта на Bluetooth се предвижда включване към автомобилната система за достъп до телефонната книга.

Desire S има 5 мегапикселова камера (2560 x 1920) с автофокус, LED-светкавица и възможност автоматично да присвоява на всяка снимка GPS координати. Камерата позволява да се записват видеоклипове във формат HD (720p). На лицевия панел на корпуса е разположена VGA камера с фиксиран фокус за видео разговори.

Новият Wildfire S има цифров компас, G-Sensor, датчик за осветеност. Има само два отвора – 3.5 мм аудио изход и micro-USB за включване на смартфона към мрежата за захранване.

Комуникаторът HTC Desire S е снабден с акумулаторна батерия с обем 1450 mАh, която, както твърди производителят, е способна да издържи до 590 мин разговори, или 430 часа в режим изчакване. Размерите на апарата са 115 x 59.8 x 11.63 мм и тежи 130 грама.

Ревюто е предоставено от GSM Магазин Щепсел.бг

Подобни статии:

  1. iPhone 4S vs iPhone 5 Тези дни, на 4 октомври 2011, е обявен новият смартфон от Apple – обновен (колкото парадоксално и да звучи то)...
  2. HTC Radar HTC Omega (Radar) – новото великолепие под Windows Phone 7.5 Mango Само най-доброто Новият дизайн включва само най-добрите разработки: бял,...

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар