Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Спечели мъжко сако от Ричмарт

8 април 2013 | Автор: bonity | Публикувана в Мода

Русенската фирма за мъжка мода \”Ричмарт\” стартира игра, в която можете да спечелите едно от 100-те мъжки сака с модерна кройка, произведени от фирмата от качествени платове.

Играта се осъществява съвместно с Българския портал за мода-www.fashion.bg, а регистрацията за участие в играта е лесна и бърза – само попълнете своето име и email и изберете една от две снимки на мъжки сака, която харесвате повече на адрес richmart.fashion.bg/register.php.

Играта стартира на 20 март и ще продължи до 20 май 2013г.

Наградите в играта са 100 мъжки сака, предоставени от РИЧМАРТ ЕООД. Тегленето и обявяването на печелившите участници ще се осъществи на 20 април и 20 май в сайта на играта, като на всяка от датите ще бъдат изтеглени по 50 печеливши участници. След това печелившите ще могат да получат наградите си от фирмения магазин на адрес: 19-ти Февруари 22 (Арда), град Русе или да заявят получаването им по пощата като изпратят пощенския си адрес.

Идва пролет, лято… Искате да изглеждате стилно, а вие нямате какво да облечете? В играта могат да участват не само мъже, но и техните жени. Ако искате човекът до вас да бъде изискан и стилен, да му направите един мечтан подарък без повод. Вече порастналото Ви момче завършва гимназия, но той обича да излиза извън рамките. Тази година е решил да облече нещо екстравагантно, но и стилно. Подарете му едно от 100те мъжки сака на Ричмарт.
Просто попълнете регистрационната форма и можете да попълните гардероба си с луксозно сако без да похарчите куп пари за него.

Подобни статии:

  1. Хайнц спечели WSOP 2011 Играта на покер понякога изглежда доста проста, когато играете вкъщи с приятели около масата и надали някой от вас си...
  2. Курсевич спечели ЕПТ Дурвил Всяка година кръг от Европейския Покер Тур(ЕПТ) се провежда в Дурвил, северна Франция. За някой от покер професионалистите това е...

Автор: bonity

Този потребител е публикувал 3 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар