Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Тотнъм се разделя с Бейл

15 май 2012 | Автор: donnikalas | Публикувана в Спорт

Един от топ играчите на Хари Реднап – Гарет Бейл е на път да напусне шпорите след края на сезона. Изключително опасното крило на Тотнъм е проявил интерес да играе в клуба, в който всеки мечтае да рита – Барселона.

Гарет на практика е поставил открит въпроса пред агентите на “каталунците” и е заявил точно и ясно своите условия. Тотнъм пък от друга страна ще напълнят хазната си след раздялата с уелсеца и са на път да договорят колосалната за Бейл сума от над четиридесет милиона евро.

Сумата съвсем не е колосална за Барселона и от кралския клуб съвсем спокойно могат да си позволят такъв разход, макар че в това си състояние нямат голяма нужда от услугите на Гарет Бейл. Имат прекрасни футболисти на този пост, но пък добре е да имат лице и от английския футбол. При евентуален трансфер в Испания Гарет Бейл ще прибира в джоба си над десет милиона лева за една година. Договора разбира се няма да е едногодишен, а за футболист като уелския национал обвързването ще е най-малко за пет години.

Все пак спорно е дали от Тотнъм ще пуснат такъв важен играч като Бейл. Сумата е добра, но какво ще привлекат в отбора си за тези пари и колко време ще им трябва за да го развият?!? Да, четиридесет милиона са си четиридесет милиона, но това е футбола.

Другия вариант е един вид игра от страна на Реднап за да прибере по-голяма сума, тъй като шейховете от Манчестър Сити, също за хвърлили око на Гарет. Знаем, че не е проблем да извадят и надцакат Барселона с 10-15 милиона, така че ще бъде интересно през трансферния прозорец!

Преди да се отвори трансферния прозорец обаче има още време. До тогава в същото време Барселона доиграва сезона и ще приключат с мач вън от дома гостувайки на Реал Бетис. Нито Барса, нито Бетис има за какво да играят в този мач, но четейки няколко футболни прогнози, ясно се разбира че гостите ще са напънат и ще изиграят силно този последен двубой.

Тотнъм от друга страна имат важна среща във Висшата лига. Отбора на своя Уайт Харт Лейн ще посрещне опасния тим на Фулъм, който не веднъж е създавал сериозни проблеми на отбори в челното класиране. Тотнъм имат шанс да изпреварят Арсенал, но освен тях и Нюкасъл са в битка за третото място.

Докато в Примера Дивисион всичко е решено, то в английската висша лига последния кръг ще бъде решаващ за много отбори. Никой не се ангажира да определи кой ще стъпи на третото място, но всички футболни прогнози за последния мач на Тотнъм са положителни! Въпроса е как ще се представят останалите отбори!

Подобни статии:

  1. Тотнъм готови да купят Хазард Босът на Тотнъм Хари Реднап съобщи, че клубът е готов да се бори за подписа на универсалният плеймейкър Еден Хазард...
  2. Дефо призова съотборниците си да се обединят Нападателят на Тотнъм Джърмейн Дефо призова съотборниците си да обединят усиля за да могат да се отърсят от тежката домакинска...

Автор: donnikalas

Този потребител е публикувал 7 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар