Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Дефо призова съотборниците си да се обединят

11 април 2012 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Нападателят на Тотнъм Джърмейн Дефо призова съотборниците си да обединят усиля за да могат да се отърсят от тежката домакинска загуба от Норич.
Възпитаниците на Хари Реднап не успяха да се доближат до третия Арсенал, след като допуснаха изненадваща загуба с 1:2 от Норич пред собствената си публика на „Уайт Харт Лейн” в началото на седмицата.
29-годишният таран призова съотборниците си да се обединят и да се отърсят от лошата загуба преди важният полуфинален двубой за ФА Къп срещу Челси в края на седмицата.
Освен това, на „шпорите” им остават още пет много важни мача във Висшата лига, от които ще зависи дали ще вземат участие в Шампионска лига през следващия сезон.
В момента Нюкасъл имат равен брой точки с Тотнъм, а Челси изостават само с две на тима на Алън Пардю. Въпреки близките резултати, повечето футболни прогнози сочат, че „шпорите” ще намерят място сред първите четири.
Запознат със ситуацията Дефо заяви на официалния сайт на клуба:
„В мачове като този е много важно да вкараш втория гол. Гарет удари греда и ние имахме още две възможности в наказателното поле на противника, но не можахме да ги реализираме.”
„В момента е много важно да убединим усилията си и всеки един от нас да даде всичко от себе си. Ние имахме невероятен сезон и просто трябва да погледнем назад и да видим как сме побеждавали преди.”
Тотнъм и Челси ще премерят сили през уикенда в лондонското дерби, което може да изпрати един от двата тима на финал. Трудно е обаче да се даде ясна прогноза за мачове от този калибър.

Подобни статии:

  1. Виаш-Боаш впечатлен от Тери Мениджърът на Челси Андре Виаш-Боаш остана изключително доволен от представянето на капитана Джон Тери в мача срещу Тотнъм. 31-годишният бранител...
  2. Тотнъм готови да купят Хазард Босът на Тотнъм Хари Реднап съобщи, че клубът е готов да се бори за подписа на универсалният плеймейкър Еден Хазард...
  3. Титлата ще се реши в дербито на Манчестър Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви, че според него спорът за титлата ще се реши в градското дерби между...
  4. Футболни прогнози за новия сезон в А група От началото на новия сезон в българската А група вече изминаха цели три кръга и вече се очертаха основните претенденти...
  5. Демпси не бърза да се обвързва с Фулъм Полузащитникът на Фулъм Клинт Демпси не бърза да подписва нов договор с Фулъм преди да дойде летния трансферен прозорец, въпреки...

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар