Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1850 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Тунинг мания

16 април 2012 | Автор: Novina | Публикувана в Хоби

Тунингът или удоволствието да направиш колата си по-мощна отколкото е, по-красива отколкото е и по-скъпа отколкото е, ежедневно набира нови фенове в цял свят.

Ако си решил да направиш пълна промяна на автомобила си бъди готов да инвестираш значителна сума. Това е едно доста скъпо хоби за истинските маниаци, за които резултатът никога не е достатъчен – започваш да искаш новия модел широкопрофилни гуми, новите лъскави джанти или спойлер; стремиш се все към повече и повече коне, по-добри спирачки и по-леките материали. Нощта и празните пътища стават мечтан партньор, а гонката от летящ старт начин на живот.

Тунингът е един от начините да покажеш на обществото колко специален си и как рамките на традиционното могат да обгръщат всеки, но не и теб! Тунингът е един от начините да оставиш традициите да ти дишат прахта, скучния живот да е непознато за теб понятие.

Колата на всеки от нас отразява личността ни и ако не искаш да има хиляди лица подобни на твоето трябва да се заемеш с професионално почистване на конкуренцията. Представи си, че твоят автомобил може да завладява сърцата на околните откъдето и да минеш, представи си, че той може да бъде толкова секси колкото си и ти, дори и повече… :)

За много от холивудските мега продукции залога за успех са супер бързи, мощни, красиви коли и гонките между тях. За един истински тунингър няма по-голямо удоволствие от това да покаже превъзходството си над друг, което е породено от стремежа на личността да покаже, че е нещо повече от този другия човек.

Разбира се, може би си мислиш, че съм забравил за онези хубави момичета търсещи романс с мъже с бензин в кръвта, а не скука върху луксозно спално бельо. Не съм ги пропуснал – те правят пейзажа по-красив, но статията е за тунингърите, а определено на първо място за тях е по-високото октаново число, а всичко друго е подреждане на приоритети.

Подобни статии:

  1. Стремежът към тунинг Напиши тунинг в Google и ще получиш – 6,050,000 results. Пробвай и с чип тунинг, ще получиш – About 374,000...
  2. Мания за сняг и нови изживявания Фен ли сте на зимата, снега и екстремните преживявания? Ски сезонът е в разгара си и по родните курорти туристите...
  3. Блузи и рокли и женската шопинг мания Малко са жените, които нямат силна нужда в трудни моменти … да пазаруват! Има безброй забавни истории по темата. Всички...

Автор: Novina

Този потребител е публикувал 12 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар