Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Търсенето на поп-фолк радиостанции расте

16 август 2011 | Автор: chokoevsubmit | Публикувана в Хоби

Една истина която е известна на всеки съобщиха реализираните неотдавна пийпълметрични изследвания направени от най-ценената агенция за изучаване на интернет нагласи на хората в Източна и Централна Европа – Гемиус.

Според изследване провеждано от началото на тази година, търсенето на поп-фолк радиостанциите в страната се е увеличило с 15%. Този резултат надали ще учуди някой, като се имат в предвид предпочитанията на населението, а и трябва да се отбележи, че през първата част на годината празниците са в пъти повече отколкото през втората. Това неизбежно допринася за повишаване на интереса към поп-фолк песните.

Радио Веселина и Радио Вероника са безспорен водач при радиата предаващи такъв стил музика както по ефирната така и чрез онлайн мрежата им. 2-те радиостанции държат почети сходен пазарен дял (около 30%) измежду хората слушащи поп-фолк. При радио Веселина обаче има трудност, не всички потребители на световната мрежа – Интернет, имат възможност да го слушат онлайн. Проблема идва от там, че онлайн излъчването се осъществява от IPTV.bg, които от своя страна дават достъп до радиото само на абонати чиито интернет доставчици са сключили договор с тях.

Радио Веселина
Радио Веселина е една сред първите частни радиостанции в България. Медийната група SBS Broadcasting Group придоби радиото през 2006-та година. Радио Веселина се сдоби силна финансова помощ и от тогава предава в цяла България от София. В момента радиото може да бъде слушано ефирно от повече от 55% от населението на страната. Има издигнати 16 радиопредавателя в 16 ключови областни града.

Радио Вероника
Радио Вероника навърши 4 години преди повече от месец. Въпреки крепката си възраст, радиото е много популярно сред любителите на поп-фолк музиката. Лозунга на радиото “Ритъмът на сърцето” е познато дори и на хората които не слушат радиото. Радиото предава ефирно в следните градове: Велико Търново, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, София, Благоевград, Стара Загора, като сигнала се улавя и в близките до изброените градове по-малки населени места. А всички други, могат да слушат радио Вероника онлайн.

Подобни статии:

  1. Защо слушаме радио онлайн? Някога да сте се питали защо толкова много хора слушат музика онлайн всеки ден? Нека ви разкрием тайната на онлайн...
  2. Онлайн радио или един безценен източник информация и приятна музика Онлайн радио станциите са един страхотен начин да се поддържате информирани и същевременно да се забавлявате с приятна музика по...
  3. Радио N-JOY чукна пет годинки В деня на детето, 1-ви Юни, една от най-обичаните радиостанции в България – Радио N-JOY отпразнува стоят 5-ти рожден ден....

Автор: chokoevsubmit

Този потребител е публикувал 19 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар