Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Годишен и седмичен хорскоп

3 юли 2012 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Друго

За всеки от нас предопределени вибрации има, които на деня, месеца и годината съответстват, в която сме родени. Тези вибрации нашата съдба или карма определят, които в годишен хороскоп търсим да открием какво ни чака. Всеки компонент – ден, месец, година – в нашата съдба своето значение имат, предопределят основните и глобални събития на всеки човек в живота.

Чрез математически преобразувания на 3-те компонента, в които сме родени, значението на всяка получена вибрация можем да определим. Разчитайки значението им при конкретния човек, можем чрез седмичен хороскоп да кажем, че има в живота му трудни, благоприятни, или индиферентни периоди. Въз основа на деня, месеца и годината на раждане, пътя на живота определяме или жизненият път и периодите на човека, през които неговият живот преминава.

Всеки нумерологичен седмичен хороскоп е базиран на лична рождена дата. Той от астрологичния хороскоп се различава и e индивидуален. Астрологичният за цялата зодия е общ и въз основа на влиянията на планетите се разработва. Ако искате да узнаете през седмицата какво ви очаква, попълнете калкулатора в някой сайт за хороскопи.

Астролозите казват, че за създаването на условия дадено решение да вземем – планетите спомагат, макар че то ще се случи и на всички ще е еднаква съдбата, което значи, че решението си е наше, възможността – от тях. Това не означава, че еднаква съдба имат, а че възможност имат по определен път да тръгнат и после още много възможности ще срещат. Всичко е в нашите ръце и независимо дали до годишен хороскоп се допитваме, преценяваме ние по кой път да тръгнем, когато за дадено събитие има предпоставки.

Освен това една планета само за едно събитие не отговаря, а и за много други, за съвкупността от движението, за срещата им и т.н.  Естествено в седмичен хороскоп само да внимавате в работата може да пише, а да сте ученици – това не означава, че са грешни… По-важното е какво очакваме от хороскопите и кой ги пише. Понякога може да пише “ще получите неочаквани финансови постъпления” и като много готин определяме хороскопа, защото пари предсказва. Всъщност може от тази зодия никой пари в същия ден да не получи, не защото предпоставки няма, а защото друг нечий избор такъв е бил, избор, който на нас влияе.

 

Подобни статии:

  1. Дневен хороскоп Много от съвременните хора и особено жените, искат сутрин да прочетат своя дневен хороскоп. Какво е хороскоп?  Той представлява реална...
  2. Когато стане въпрос за хороскопи Когато стане въпрос за хороскопи всеки се сеща за някой любим сайт, който посещава често. Честите посещения са най-вече заради...

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар