Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Електронни книги и електронни четци

16 октомври 2011 | Автор: dg_seom | Публикувана в Хоби

Всяко време има своите иновации. Следващото голямо нещо в света на технологиите се казва четец за електронни книги. Макар да съществуват от известно време, то днес тези устройства достигнаха нивото, което се смята за критично за масовото им разпространение сред потребителите.

Днешните четци за електронни книги са красиви, удобни, функционални и достъпни в ценови аспект, което има дава истинска възможност да променят света, в който живеем. Време да забравим за обикновените книги, които използват хартия, произведена в следствие изсичането на дървета. Време е да отправим своя взор към бъдещето, където ще открием едно ново предизвикателство, едно ново изобретение, което ще върне хората при книгите и ще ги накара да четат.

Тези четци за електронни книги съвсем скоро ще навлязат и в образованието, където децата ще учат своите уроци на такива устройства. Ще се избегне амортизацията на учебниците, като ползите за образованието ще бъдат огромни. Четците за електронни книги могат да се използват и като бележници, което още повече ги прави един страхотен и предпочитан избор за всеки модерен човек.
Все по-голям брой текстови формати биват поддържани от масовите четци за електронни книги, а това естествено е един пореден скок напред в развитието на тази технология. С батерии, които издържат до месец преди да имат нужда да бъдат заредени те дават възможностите, които винаги сте искали и търсили.

Едно силно обстоятелство, което ще тласне разпространението на електронни книги напред е и тяхната цена. В нея вече не влизат разходи за печат, разходи за доставка и опаковка. Така цените на днешните електронни книги са в пъти по-ниски от тези на стандартните книги. Не ви се налага да чакате с дни доставка след като сте поръчали книга в книжарница онлайн, а започвате да четете веднага в рамите на няколко секунди.

Нека заедно променим света и положим началото на една технологична и интелектуално революция, която да ни накара да преосмислим начина, по който живеем. Разгледайте новите четци за електронни книги и изберете своя.

Подобни статии:

  1. Системи за издаване на електронни фактури Безкрайно бързия прогрес на технологичните процеси и най-вече цифровизирането на всички фирмени данни поставят на преден план употребата на електронни...
  2. Електронни цигари Можете да правите какво ли не на борда на самолета – да изпратите имейл на приятел, да се поровите във...

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар