Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Кафе Верняно разбива монопола на Nespresso

30 октомври 2011 | Автор: Здраве и болести | Публикувана в Бизнес

 

Кафе Верняно лансира Èspresso: нова линия капсули, предназначени за дистрибуция в супермаркетите и съвместими с всички НЕСПРЕСО кафемашини, които се продават в момента. Първоначално включените пазари за продажба са в Италия, Швейцария, Франция, Испания и Португалия.

Caffe Vergnano  представя напълно нови референции за сегмента, комбиниращи уменията на легендарната Компания от Торино със съществуващите нови технологии в един продукт.е капсули в Италия, които превръщат традицията в съвременен ключ и представят едно ново преживяване, 100% „произведено в Италия”. Резултатът е висококачествен продукт с непогрешим аромат, който носи със себе си цялата страст и удоволствие от перфектното еспресо от Кафе Верняно за всекидневна употреба във Вашия дом.

 

Èspresso е уникален по своята същност продукт- той обединява качеството на „Направено в Италия” с опазването на околната среда.

Кафе Верняно Капсулите ограничават влиянието си върху околната среда, тъй като те са направени от биоразградима пластмаса в съответствие с Европейската Директива 94/62/СЕ. Спазва се ISO 14855 метода за тестване. Кафе Верняно капсулата е направена да бъде общ биоразградим отпадък.

Капсулите са плод на партньорството с Mocchiavelli, Италиянската Компания с дългогодишна традиция в производството на пластмаса, които работиха с Caffe Vergnano върху патента за предходната системата кафе капсули и за Биоразградим материал.

Èspresso ще бъдат налични в основните вериги супермаркети. Това решение беше взето с цел да направи отличните продукти на Caffe Vergnano още по- достъпни за клиентите, без да ги задължава да посещават бутикови магазини или да поръчват продуктите по Интернет.

Продуктът предвижда два ключови момента- първата фаза представлява разпределението на капсулите в най- ключовите супер и хипермаркети в цялата страна, докато втората фаза, насрочена за Ноември, предвижда представянето на пазара на марковите машини Èspresso.

Кафе Верняно работи по проекта за кафемашините с Polti, водеща в сектора компания, която ще произвежда Èspresso машините, които ще бъдат налични в най- добрите супер и хипермаркетите за електрически уреди.

 

Линията Èspresso ще бъде налично в четири разновидности: Arabica, Cremoso, Intenso и Decaffeinato. Всяка кутия съдържа 10 индивидуално пакетирани кафе капсули за да се запазят непокътнати аромата и качеството на продуктите.

Изключителните опаковки са направени за новата линия, затвърждаващи елегантния имидж на Компанията и показващи нейната ангажираност за опазване на околната среда, благодарение на логото „Caffe Vergnano за околната среда”, което уведомява клиентите, че опаковките са произведени от рециклирана и рециклираща хартия, докато кафе капсулите са направени от 100% биоразградима пластмаса (патентована).

Контекст на пазара
Новият продукт е направен следвайки прецизен анализ на сегашните трансформации в разделянето на кафе пазара (на монодози и капсули), който е подложен на значителна експанзия.
NESPRESSO® , създадена през 1986 г, в момента е световен лидер на пазара, със среден ръст на продажбите от около 30.00% от 2000 г. 

Лидерството на NESPRESSO® бранда е базирано на дистрибуцията на кафемашини (около 350 000 в Италия), които могат да бъдат използвани единствено с капсули на същата марка, дистрибутирана в бутици носещи същото име и в Интернет

 

Възможностите Кафе Верняно е първата Италианска Компания, която предлага капсули, съответстващи с НЕСПРЕСО машините, комбиниращи високо качество с лесния достъп до продукта, предназначени за дистрибуция в супер и хипермаркетите.

Èspresso има за цел да задоволи нуждите на специфичния, разрастващ се клиентски сектор, подчертавайки традицията и опита с възможностите за ефективен отговор на новите пазарни тенденции.

Подобни статии:

  1. Елегантната офис кафе-система на Caffe Vergnano Кафе Верняно, историческата  компания от Торино, засилва лидерската си търговска  позиция с въвеждането в мрежата барове, магазини и офиси патентованата...
  2. Кафе машини с капсули Lavazza – обективни предимства. В последните няколко години капсулните ситеми на Лаваца, включващи кафе машини и капсули Lavazza Blue и Espresso point, придобиха сериозна...
  3. Кафе МОАК – история на успеха Caffe Moak SpA е основана в гр. Модика на о. Сицилия през 1967 г. Името на кафето произлиза от арабското Мохак...
  4. Caffè Vergnano Тази година Caffè Vergnano ще бъде домакин на Европейски  шампионат “Най-добър Бариста 2011″. След серия от регионални полуфинали в различни европейски...
  5. Най-скъпото кафе Най-скъпото кафе „Kopi Luwak”се отличава по начина си на обработка, както и неговия вкус, аромат и качества след нея. Името...

Автор: Здраве и болести

Този потребител е публикувал 6 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар