Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Лаптопите на изплащане – най-търсени

20 май 2012 | Автор: dg_seom | Публикувана в Компютри

Живеем в лизингова епоха бе казал някой. Това с пълна сила важи и когато говорим за покупка на лаптоп. Днес все повече хора у нас предпочитат да закупят нещо на лизинг, за да не натоварват своя бюджет с големи разходи, които могат да му причинят сериозни сътресения.

У нас през миналата година се оказа, че една от най-търсените и купувани стоки са самите лаптопи на изплащане. Те дори изпревариха една друга изключително популярна стока в лицето на телевизорите. С течение на времето популярните днес лаптопи успяха и да се преборят с конкуренцията на настолните машини, които до скоро бяха лидер, но отстъпиха място пред преносимите устройства.

Едно интересно изследване на една от най-големите кредитни компании от нас, чието име няма да споменем е показало, че на практика над 15% от всички молби за скоростно кредитиране са имали за цел покупката на лаптоп на изплащане. Според същото изследване се забелязва и поевтиняване на предпочитаните модели лаптопи, като средната цена при покупка на лаптопи на изплащане за единица е била около 950 лева през 2011 и 1000 лева през 2010, което ясно показва разширеното търсене на подобни артикули.

Постепенно разпространението на лаптопи у нас нарасна значително, като благодарение на развитието на безжичните комуникации и Wi-Fi технологиите се оказа изключително важно за тази тенденция. Днес е важно за всеки да разполага постоянно с информацията, съхранена на своя компютър, която да използва в интернет, както за удоволствие, така и за работа.

Популярните днес лаптопи дори започнаха да изместват аудио системите и телевизорите като предпочитани устройства за възпроизвеждане на мултимедия. Огромното разнообразие от фирми и модели лаптопи на изплащане пък допълнително стимулира потребителите да изберат именно подобен компютър, като най-гъвкаво и мобилно решение, което могат да използват на практика без ограничение където и да се намират. Явно бъдещето принадлежи на мобилните устройства, а самите лаптопи показаха посоката, в която то ще се развива.

Подобни статии:

  1. Видове лаптопи Целта на тази статия е да ви запознае с видовете лаптопи. Има едно сравнение, което често обичам да споменавам, че...
  2. Видове DVR устройства за видеонаблюдение Видове DVR устройства за видеонаблюдение Всички модели dvr-устройства (или видеорекордери) условно се разделят и се класифицират по множество фактори. В...

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар