Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Легендата за Испания

11 януари 2012 | Автор: w1ck3dgam3 | Публикувана в Друго

Ето, че след дълъг престой в телевизионният ефир, турският сериал Листопад е на път да даде лидерството по рейтинг на един нов съперник – а именно новият испански сериал озаглавен Легендата за Испания.

Крайно време беше феновете на турските сериали да си поемат дъх и да се оттърсят от емоциите на изтока и да се понесат във вихъра на запада.

Новият сериал Легендата за Испания е претендент номер едно в това да иземе лидерските позиции по гледаемост на сериала Листопад.

Всъщност сагата Легендата за Испания е най-хитовата сага на пиринеите, а сега ще се пренесе и на балканите.

Всички вие имате възможност да гледате сериала всеки делничен ден от 8 вечерта по националната телевизия bTV. И тъй като Листопад вече няма да се излъчва, Легендата за Испания ще се излъчва на негово място в праймтайма на телевизията – от 20:00.

От bTV явно са преценили, че е крайно време да заменят турските сапунки с нещо по-стойностно и с нещо, което има потенциален шанс да бъде по-гледаемо от всеки турски сериал излъчван до сега. Такъв е и сериала Легендата за Испания.

Филмът изглежда да е доста обещаващ ако съдим по спиращите дъха трейлъри.

Ето и за какво става въпрос в сериала – ще се опитам съвсем накратко да разкажа неговият сюжет:

Млад пастир загубва семейството си заради вандалските прояви на римската империя. Той е много натъжен от този факт и желае да им отмъсти. Той и още неколцина селяни се събират и започват да се учат на оръжие, а това е нещо, което е неприсъщо за младият човек. И все пак от обикновенни овчари те се превръщат в смели войни, готови да се изправят очи в очи срещу римския легион.

Легендата за Испания според мен ще бъде сериал, които ще учи младите хора на достойнство и честен живот. Не пропускайте епизодите на сериала – всеки делничен ден в праймтайма на bTV.

Подобни статии:

  1. Сериалът Малки Тайни – нов хитов сериал От 25.07.2011 започна излъчването на поредния турски сериал. Той се излъчва всяка вечер от понеделник до сряда от 20:00 часа...
  2. Сериалът Листопад: Рецензия Листопад е заглавието на сериалът, който прелъсти десетки хиляди почитатели пред ТВ екрана. Дали е най-известният турски сериал – горе-долу...
  3. Испания Испанска приказка Испания е разположена на площ от 504 хиляди кв.км. и заема по-голямата част от Пиренейският полуостров. Столицата на...
  4. Златната клетка Напоследък турските сериали, малко загубиха скорост в българския телевизионен ефир на фона на последните български продукции. Въпреки всичко предишния опит...
  5. Актьорите в турските сериали Безспорно в последно време в телевизионния ефир, независимо от телевизията, една от най-обсъжданите теми са сериалите. Те са неизменна част...

Автор: w1ck3dgam3

Здравейте, казвам се Андрей Димитров. Занимавам се съм SEO като работя изцяло по лични проекти. Поддържам директория за статии radiowish.net както и още няколко подобни :)

Този потребител е публикувал 23 статии.

Вашият коментар