Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Модната индустрия е бизнес за милиони

19 януари 2012 | Автор: Webcomm | Публикувана в Мода

Всички знаем, че модната индустрия е бизнес за милиони, които много умело си играе с възприятията на потребителите – независимо дали става въпрос за самооценка или за имидж в обществото.

Колкото и да не ни се иска, ние се поддаваме на всяка нова тенденцията, понякога дори и пряко личното ни желание или вкус. Именно на това залагат и модните къщи, като най-много усилия влагат в дамските дрехи.

Всяка жена е малко или повече суетна, обича и иска да е „в крак” с новите тенденции и винаги търси дрехите, които отговарят най-добре на вкусовете и стила й. Ето защо може да ви отнеме цяла вечност да откриете перфектната малка черна рокля или идеалните дамски дънки, а да не говорим за невероятните обувки на висок ток, които са и удобни.

Често ни се случва да купуваме и дрехи, които никога няма да сложим, но пък моментното ни състояние е било да ги харесаме. Да не говорим, колко добре се чувства всяка жена след някоя „шопинг терапия”, независимо колко време й е отнело или колко пари е похарчила, но все пак никога не знаем какво може да ни потрябва. Дори е доказано, че дамите рядко купуват само по една дреха. В повече случаи, ако си купят някаква дреха, решават да си купят чанта, обувки или аксесоари, за да могат да ги комбинират без да се притесняват, че няма как да съчетаят тоалета си.

От друга страна, обаче, всяка жена се старае да залага на уникалната визия, независимо дали имитира някого, тя винаги се стреми да вложи и нещо от себе си. За това всеки човек си има предпочитания, вкус и собствен стил, но напоследък се наблюдава една тенденция, че в модния свят, като цяло, също се търси интересното, нестандартното и уникалното.

Не забравяйте, че няма нищо лошо в това да се следват модните тенденции, но се опитайте да не губите себе си , а по-скоро изразявайте характера си чрез дрехите, които носите.

Подобни статии:

  1. Кои са най-важните способности за реализиране на печеливш бизнес? В настоящи дни все повече хора се стремят към реализиране на доходоносен бизнес, чрез различни стратегии за реклама. Това е...
  2. С какво сайтовете за групово пазаруване, намаления и отстъпки могат да помогнат на моя бизнес? Аз имам малък ресторант и искам да намеря повече клиенти Именно на този въпрос ще се опитам за отговоря в...
  3. Бизнес с онлайн услуги Опитните бизнесмени знаят, че бъдещето на търговията е в Интернет. Ако започнете да предлагате онлайн услуги днес, то утре Вие...

Автор: Webcomm

Този потребител е публикувал 8 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар