Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

На море из Балканите

4 юли 2011 | Автор: Иво Апостолов | Публикувана в Почивки

След промените през 1989 година, светът се отвори за българите, а с течение на времето и влизането в ЕС, възможностите за пътуване и почивка стават все повече и повече. Определено най-популярните дестинации са тези, които са най-близо, а не на последно място и тези, до които има най-удобна инфраструктура и пътища.

Гърция

Да отиде човек на почивка в Халкидики отдавна не е лукс, но мнозина не вярват, че подобно удоволствие струва долу-горе толкова, колкото и да се отиде в Слънчев бряг.

По-интересни са обаче други дестинации в Гърция, като например Миконос, Корфу, Санторини, Законтос, Елефкада и Родос. Те са една идея по-далеч за българите, но ако погледните дестинациите предлагани от туроператорите за почивка в Гърция, ще Ви направи впечатление, че все повече и повече се предлагат тези дестинации.

На полуостров Халкидики има и редица други екстри, като къмпинги и бунгала, които не могат да се сравняват с условията в България по никакъв начин, просто защото са много по-добри и удобни.

Турция

До Турция е по-добре да идете със самолет, но определено си струва да видите Мармарис, Ефес, Кушадасъ, Анталия, Ичмелер и редица други дестинации по Егейско море.

Можете да проверите сайта на Пегасус Еърлайнс за по-евтини билети със самолет до Анталия и Даламан (летището в близост до Мармарис). В Турция ще Ви спечелят с обслужването, просто там всеки един служител в хотела, в бара, на плажа, ще се опита да направи Вашата почивка в Турция незабравима.

Хърватска

Макар голяма част от крайбрежието в Хърватска да е каменисто, трябва да отидете и да видите красотите на тази държава. Било то край Дуброник или Риека, Хърватска си остава топ дестинация на Балканите.

Черна Гора

Будва е невероятен град и трябва да го посетите, за да се убедите в думите ми. Посетете и стария град на Котор, или пък ако сте с кола, намерете някой закътан плаж, в южната част на страната.

 

Подобни статии:

  1. На почивка у нас, навън или да пропуснем? Къде да почиваме това лято? Много хора всъщност въобще няма да почиват, заради кризата, липсата на финансови възможности или свободно...
  2. Хотели в Гърция – евтина почивка за лято 2010 С каталога GreeceHotelinG намирате подходящо предложение сред разнообразни хотели в северна Гърция. GreeceHotelinG представя обекти от една до четири звезди...

Автор: Иво Апостолов

Иво Апостолов стои зад няколко сайта в областта на туризма, по-специално за почивки, ваканции и други.

Този потребител е публикувал 7 статии.

Вашият коментар