Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Палтото е хит тази зима

2 ноември 2012 | Автор: Webcomm | Публикувана в Мода

Модерните връхни дрехи тази зима са изключително разнообразни. Дизайнерите са вложили доста фантазия и креативност , за да създадат истински пир от цветове и форми. Представяме ви някои от най-модерните палта този сезон.

В милитари стил
Милитари стилът отново се завръща. Дългите или къси палта с кройка на войнишки шинел бяха чат от колекциите на редица дизайнери. Те за пореден път доказаха, че момчешките елементи в дамския гардероб могат да бъдат изключително секси. Моделите със златни копчета, пагони и други милитари детайли са не само актуални, но и много ефектни.

Кожени палта
Кожата неизменно присъства в модните колекции всеки сезон. Тя винаги намира своето отражение във висшата мода, независимо под каква форма. Дизайнерите просто не могат да се въздържат да я използват за изработването на своите шедьоври. Нека все пак не забравяме, че някои от най-популярните дрехи са били направени от кожа. Като например прочутия корсет с конусовидно бюстие на Жан Пол Готие. Якетата и палтата изработени от кожа тази година напомнят на костюмите на актьорите от Матрицата, но това ги прави само по-интересни и екстравагантни. Ако искате да не останете незабелязани, не се колебайте да се доверите на провокативните модели.

Широки палта
Твърде широкото също може да бъде секси. Извън габаритните палта завладяха модните подиуми този сезон. Те могат да бъдат с права или овална кройка. Комбинирани с подходящи аксесоари те могат да превърнат жената в истинска кралица. Ако решите да се доверите на този стил, специалистите препоръчват тоалетът ви да бъде прилепнал към тялото, за да компенсират широчината на палтото.

Палта с яка
Едно вълнено палто в кралско синьо, винено червено или с цвят на кафе ще оцвети вашата бяла зима. Що се отнася до яката тя може да се носи по най-различни ефектни начини. Разбира се, можете да съчетаете тази връхна дреха с интересен шал и шапка, които да завършат визията ви.

Подобни статии:

  1. Модни тенденции при дамските палта и дамските якета за есен-зима 2011-2012 Топ дизайнерите са особено идейни и продуктивни при създаването на колекциите си за есен-зима 2011-2012. Най-податливи на модни влияния както...
  2. Вино – стопля душата в студената зима С вино, както в древността, така и днес се отбелязва всяко постижение. Повод за много иниацитиви от творци, мислители, писатели....

Автор: Webcomm

Този потребител е публикувал 8 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар