Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Професионална козметика JEAN D’ARCEL-иновация в борбата със старостта

20 юли 2011 | Автор: web fusion | Публикувана в Друго, Здраве & Фитнес

Хората от древен Египет и Елада са познавали благотворното влияние, което има гроздето. Те са правили мехлеми от плодовете и семената за да поддържат кожата си млада. Днес съвременните лаборатории откриха кои от съставките на гроздето са най-полезни и ги използват за направата на професионална козметика. JEAN D’ARCEL COSMETIQUE извлича от семките ценния коензим 10, както и омега мастни киселини, за интензивна борба срещу преждевременното остаряване на кожата. С доставянето на абсолютна енергия се изгражда защита срещу вредните свободни радикали, които са основният враг на кожата. В същото време хидро – липидният баланс е възстановен и сухата кожа е вече в миналото.

Омега 3+6 мастни киселини и Q10 по природа са нестабилни, но благодарение на новият начин на капсулиране, съставките достигат безпроблемно в дълбочина. Това се явява един напълно нов начин за борба против стареенето. Козметиката за лице никога не е била по иновативна. Сега в ръцете си имате продукт, чрез който можете да контролирате годините си. Агресивните химически и физически натоварвания върху клетките се понасят изключително леко, а кожата е по – свежа и лъчиста. А за да бъде грижата за най-важният човешки орган още по-добра JEAN D’ARCEL COSMETIQUE добавят и витамин Е-един от най-мощните прехващачи на радикали, който играе основна роля при защитата на клетките. Еластичността на епидермиса се повишава, бръчките се изглаждат, процеса на стареенето се предотвратява и ние можем да се радваме на млада и гладка кожа. Какво повече ни е нужно?

Подобни статии:

  1. Борбата с вредителите Около 71% от хората живеят в апартаменти и над 80% от тях имат или са имали проблеми с вредителите.Става въпрос...

Автор: web fusion

Този потребител е публикувал 77 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар