Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Скрити камери разкриват интересни тайни

13 октомври 2011 | Автор: spystorero | Публикувана в Друго

Новите технологии постоянно се развиват. Факт е, че днес на пазара за техника може да намерим какво ли не. Компютри, колкото длан, телефони с функциите на компютри, различни джаджи за снимане, записване, апарати, правещи снимки и видео и още какво ли не.

Най-интересното от света на техниката, което може да се комбинира едновременно като охранително средство и средство за забавление са камерите. Но не кои да е камери, а малките шпионски камери, които обхващат скрити камери, ip камери, мини камери и др.

Най-голямото им предимство е, че въпреки и макар да са сравнително малки, този вид камери са с качествени и мощни характеристики. С тяхна помощ спокойно може да направите един качествен аудио-видео клип, който ще ви разкрие много неща от характера на някой ваш близък човек. В случая за нещо тайно би било добре да използвате скрити камери , които се монтират във вещи, ползвани в бита от всеки човек. Такива камери може да се закупят от всеки шпионски магазин под формата на часовници, химикалки, колан, очила, шапки, запалки и много други обикновени вещи.

За да се използват максимално лесно, този вид мини камери или скрити камери, разполагат само с едно, най-много с две копчета, от които се включва/изключва и задава режима на работа на устройството. Освен това те не сигнализират по никакъв начин, че работят, така може да се поставят навсякъде и да запишат всичко. Така, ако имате някакви съмнения, че има някаква вероятност милото да не е само на ваше разположение, ще ги затвърдите или отхвърлите окончателно.

Скрити камери или пък ip-камери могат да се ползват за защита на дома, офиса или пък за контрол над децата, докато вие сте на работа. А най-хубавото е, че при ip камерите например може да наблюдавате какво се случва в жилището наживо, през всеки компютър, дори на края на света. Единственото условие е да има интернет.

Подобни статии:

  1. Скрити камери Скрити камери Скритите камери като всички останали камерите се използват за заснемане на определени събития или за наблюдение на даден...
  2. Камери за видеонаблюдение – охранителни камери Камери за видеонаблюдение – охранителни камери Камерите за видеонаблюдение (често наричани охранителни камери) се поставят с цел по-голяма сигурност и...
  3. Сериалът Малки Тайни – нов хитов сериал От 25.07.2011 започна излъчването на поредния турски сериал. Той се излъчва всяка вечер от понеделник до сряда от 20:00 часа...

Автор: spystorero

Този потребител е публикувал 4 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар