Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Стилиян Петров – треньор в Астън Вила

5 юни 2013 | Автор: tsonko | Публикувана в Спорт

Астън Вила потвърдиха, че Стилиян Петров ще поеме роля като треньор на клуба.

33-годишният играч, който обяви оттеглянето си по-рано този месец след успешна битка срещу остра левкемия, ще поеме нова роля като асистент на треньора Гордън Cowans.

Петров заяви: “Много съм развълнуван от това ново предизвикателство и искам да благодаря на клуба и мениджъра, Paul Lambert, за предоставената ми възможност да продължа да работя с Астън Вила, които винаги съм се разглеждал като основна привилегия за мен.

“Аз ще се обучавам за моите треньорски умения през идните месеци и очаквам с голямо нетърпение да работим с Gordon Cowans, някой когото познавам и уважавам, истинска легенда за Вила.

“Моята надежда е, че мога да подпомага Gordon чрез собствения си опит в играта и, че мога да помогна на младите момчета да напредват, да станат по-добри играчи и по-добри човешки същества.

“Има ценности, които винаги са стояли за клуба и ние ще продължим да го правим.”

Lambert покани Петров да седне на пейката за мача от Premier League в неделя с Уигън и шефа на Вила вярва, че той ще има успех като треньор.

“Той винаги е бил един от най- посветените и мотивирани играчи и той винаги се е стремял да направи каквото може за клуба. Сега и ние ще направим същото.”, заяви Ламберт.

“Като международен играч той има много опит. Той е бил капитан в голям клуб и е капитан на националния си отбор – България, така че, неговия опит е от най-високо ниво.”

Източник: footballbettingtips.org – daily football betting tips, livescore and league standings for all major football leagues.

Подобни статии:

  1. Всичко за Алексей Петров Алексей Илиев Петров се е появил на този свят на 23 април 1962 г. Започва кариерата си в МВР в...
  2. Челси мисли за Жозе Моуриньо като следващ треньор, според Питър Кениън Бившият главен изпълнителен директор на Челси Питър Кениън вярва,че Роман Абрамович трябва да върне Жозе Моуриньо. Тъй като Моуриньо е...
  3. Венгер отрече напускането на Робин Ван Пърси Мениджърът на „артилеристите” Арсен Венгер отрече напускането на Робин Ван Пърси, независимо от това дали той ще се съглaси да...
  4. Карагър спокоен след спечелването на Карлинг Къп Бранителят на Ливърпул Джейми Карагър заяви, че трофея, който отбора спечели в неделя на „Уембли” е смъкнало напрежението от него...

Автор: tsonko

Този потребител е публикувал 4 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар