Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

България и Украйна

26 октомври 2010 | Автор: tomaszkaminski87 | Публикувана в Почивки

Най-малката грижа на някои от клиентите на Aeroflot са качеството на обслужване или избора на самолетни билети. Това, което е проблем на бизнес пасажерите и редовите туристи, всъщност е визовият режим.В този смисъл се проведоха и разговори на срещата между българската парламентарна делегация и представителите на украинския парламент. В рамките на двудневното си посещение, българските представители, предвождани от госпожа Цецка Цачевапредседател на Народното събрание – се срещнаха с премиера на Украйна Н. Азаров, председателя на парламента В. Литвин и членове на групата за между парламентарни връзки с България. Бяха разисквани както икономическото сътрудничество, така и отмяната на визовия режим, който е от основно значение за туризма, бизнеса и всички останали сфери за контакт между гражданите на двете държави.

Aeroflot

Както изтъкна госпожа Цачева проблемът е свързан с изпълнението на редица критерии на ЕС, но фактори като облекчаване на процедурата по издаването на визи, намаляване на таксите и съкращаването на сроковете зависят от добрата воля на българските и украински служби и в тази посока има какво да се постигне.

България и Украйна имат богата история в икономическо, културно и междуличностно отношение, което не бива да страда от определени бюрократични спънки, както се изтъкна и на пресконференцията след края на срещата с председателя на Върховната рада на Украйна.

Подобни статии:

  1. Добив на речно злато, като хоби в България. Днес съм решил, да ви представя едно ново хоби, което става изключително популярно напоследък в България, наречено “Добив на речно...

Автор: tomaszkaminski87

Този потребител е публикувал 32 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар