Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Бутон за споделяне от spodelime.com

19 септември 2010 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Ревюта

Много от блогърите пишат страхотни и полезни статии, но правят една много голяма грешка – не информират интернет обществото за тези статии и в резултат доста от най-интересните статии стоят месеци наред без да бъдат прочетени, а когато се индексират добре в търсачката, понякога е вече твърде късно и предоставената информация в статията е остаряла и неактуална.

Поради тази причина в доста блогове ще видите бутони към публикациите с които човек може да сподели с своите приятели и познати открита от него полезна публикация в различни социални и боокмарк мрежи.

Днес имам желанието и честа да ви представя един страхотен бутон вършещ цялата тази работа, като ползването му от всеки един блогър е просто задължително ( ако желае хората да разберат за неговите статии ).

Въпросното приложение се казва Spodelime и е напълно безплатна услуга от която може да се възползва всеки. Самата услуга представлява елегантен бутон, който можете да поставите навсякъде където пожелаете в вашият сайт, като ползвате автоматично генериран код от http://spodelime.com или, ако използвате блог платформа WordPress, можете да се възползвате и добавката, която автоматично добавя бутона в края на всяка ваша публикация.

Spodelime в inArticle

Вероятно някой от най-редовните ни посетители са обърнали внимание, че от днес и ние използваме този страхотен бутон:

Бутон за споделяне на статията в различни социални и боокмарк мрежи

Причината да изберем именно тази добавка за споделяне на вашите публикации са няколко, но най-важните са:

  • Изключително семпъл и елегантен дизайн на бутона;
  • Благодарение на сравнително малките си размери, бутонът не загрозява страницата с безброй много връзки към социални и боокмарк мрежи;
  • Изключително лесното му интегриране и приятният външен вид.

Надяваме се с тази стъпка, да помогнем на нашите гост-автори в директорията за статии, да промотират своите статии, така, че да не излезе, че са писали на вятъра :)

Подобни статии:

  1. Нова опция в inArticle.info От няколко дена експериментирам с някой новости около Директорията за статии за да направя сайта по полезен и удобен. Честно...

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Коментари (2)

  1. Това изглежда адски удобно. Определено ще го използвам!

Вашият коментар