Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

iPhone 5 описание

27 септември 2012 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

Когато си представяме новия iPhone, очакванията са за изключително тънък и лек дизайн. Но е почти невъзможно да се направи устройство, толкова тънко и толкова леко, без да се жертват функций или мощност.
Бихме могли да тръгнем по лесния път и да създадем нещо по-разумно и по-малко забележително. Но не го направихме. Ако технологията не съществува, я измислилхме. Ако даден компонент не е достатъчно малък, го прекроихме.Ако пречка застанеше на пътя я преодолявахме. Резултатът е iPhone 5: най-тънкият, най-лекият, най-бързият iPhone създаван някога.
iPhone 5 е с дебелина само 7,6 мм. За да се случи това, инженерите на Apple трябваше да прекроят почти всичко, компонент по компонент.Те създадоха нано-SIM карта, която е с 44% по-малка от микро-SIM. Разработиха уникално клетъчно решение за iPhone 5. Традиционният подход за изграждане на LTE по света използва два чипа – един глас, един за данни. При iPhone 5, и двете са на един чип. Интелигентен, обратим конектор на светкавицата е с 80% по-малък от 30-пиновият конектор. 8-мегапикселовата камера iSight има дори повече функции – като панорама и динамичен режим на слаба светлина – все пак е с 20% по-малка. И новият чип A6 е до 2x по-бърз, от A5 чип, но 22% по-малък. Дори и с толкова много екстри, iPhone 5 е 20 процента по-лек и с 18% по-тънък от iPhone 4S.
По-тънък, по-лек iPhone, дори дисплея трябваше да бъде по-тънък.Apple инженери постигат това чрез създаването на първия Retina дисплей с интегрирана сензорна технология. Което означава, че вместо на отделен слой тъч електроди между пикселите на дисплея, пикселите изпълняват двойна функция – в качеството на тъч сензорни електроди, докато показват изображението в същото време. С един слой по-малко между вас и това, което виждате, с iPhone 5 сте по близо до картината и я виждате по ясно от когато и да било преди. А дисплея е по-тънък с 30% от преди.
Никога досега тази степен на прецизност не е била прилагана за телефон. Вземете стъклените инкрустации на гърба на iPhone 5, например.По време на производството, всеки алуминиев корпус на iPhone 5 е сниман от две мощни 29MP камери. Компютър сканира изображенията и ги сравнява с 725 уникални инкрустации, за да намери най-точното съответствие за всеки един iPhone.
Погледнете iPhone 5 и не може да не забележите изящната фаска около дисплея.Кристален диамант реже скосеният ъгъл. Това дава на iPhone 5 харктерната само за него линия.

Подобни статии:

  1. iPhone сервиз iPhone сервиз Счупихте стъкло или част от дисплея не реагира на натиск? Сменете стъклото! Интересно е, че гледката от счупено...
  2. iPhone 4S vs iPhone 5 Тези дни, на 4 октомври 2011, е обявен новият смартфон от Apple – обновен (колкото парадоксално и да звучи то)...
  3. Лидерите сред смартфоните – Samsung и iPhone България наброи към 1 млн потребители на смартфони. Нека да погледнем серии най-разпространени от тях. Позициониране Никой не се нае...
Няма коментари » Ключови думи:

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар