Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Li-Ion батерии за лаптоп с гаранция за качество

27 юли 2011 | Автор: web fusion | Публикувана в Компютри

Ако често ви се налага да сте на път и ваш верен придружител е вашия лаптоп, е добре ако батерията му е с висока издържливост, която ще ви осигури няколко часа безпроблемна работа. Но ако тя е към края на своя живот, сменете я с чисто нова батерия за лаптоп. С един клик на мишката можете да поръчате вашата батерия от интернет магазин bateriya-laptop.com. Всяка една от тях е с доказано висок стандарт, точни заместители, с 6 месеца пълна гаранция и дълготраен живот при продължителна работа, без да бъдат включени към захранване. Вземете сега своята нова и качествена лаптоп батерия на достъпни ниски цени и с безплатна доставка до желаното от вас населено място в цялата страна. Магазина разполага с разнообразен каталог включващ лаптоп батерии Sony, Lenovo, Apple, Asus, Dell, Toshiba, HP, IBM, LG и други. Спрямо точния им модел те функционират при волтаж от 3.6 до 24V, капацитет на заряд от 4000 до 12000mAh и с брой от 2 до 24 клетки. В допълнение получавате също и 7 дневен тестов период, за да тествате батерията и да се уверите, че не сте сгрешили при избора си. Ако не сте доволни от своята покупка, можете в рамките на тези дни да я върнете обратно.

Благодарение на своята батерия, лаптопът ви се различава от останалите компютри, не го лишавайте от тази уникалност, вземете му чисто нова батерия за лаптоп с гаранция за отлично качество.

Подобни статии:

  1. Качество на живот Искате ли високо качество на живот, удобство и комфорт? Резервирайте самолетни билети и Air France ще ви приземи на точното...

Автор: web fusion

Този потребител е публикувал 77 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар