Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1850 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

[Новина] Нова функция – Топ автори.

7 септември 2010 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Блог

Здравейте,

вероятно вече, някой от вас са забелязали новото каре което излиза над категориите в началната страница, с списък на някой от авторите, както и броят на техните публикации в директорията за статии.

Това е една нова функция, която има за цел да стимулира авторите да публикуват повече статии в директорията, като това би довело една по-голяма популярност на самата директория и съответно по-голяма ползваемост.

Както виждате всяко от името на авторите, сочи към интернет адресът който е публикувал в своят профил, а в случай, че не е публикувал нищо, си сочи към главната страница.

Тук обаче има една малко уловка, която се надявам да ви стимулира да бъдете по-активни в сайта.

В момента показва 5 топ автора, като ги подрежда по брой публикации ( от най-голямо – към най-малко, както и по азбучен ред, ако случайно има еднакъв брой публикации ), като до достигане на 30 публикации връзките са с rel таг nofollow, а съответно при по-голям брой публикации( от 30 ) придобивате dofollow rel таг, което смятам ще предаде една по-голяма тежест на връзката към сайта ви.

Надявам се с тази новина да съм ви изненадал приятно.

Поздрави
Андон Иванов

Подобни статии:

  1. Нова опция в inArticle.info От няколко дена експериментирам с някой новости около Директорията за статии за да направя сайта по полезен и удобен. Честно...
  2. Директорията за Статии е почти готова Здравейте, Директорията за статии е почти готова, но ще се наложи да изчакате още 1-2 дена, докато завърша панела за...

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар