Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Ариен Робен остава фокусиран след като Байерн Мюнхен унищожи Барселона

26 април 2013 | Автор: tsonko | Публикувана в Спорт

Ариен Робен отказва да приеме, че Байерн Мюнхен са на път към финала на шампионската лига въпреки победата с 4-0 над Барселона в първия мач на Алианц Арена.

Робен вкара гол за своя тим в една незабравима вечер за немските шампиони с помоща на Томас Мюлер и Марио Гомес с истрели от близко разстояние за постигане на зашеметяващата победа.

Байерн вече са фаворити за да продължат напред и да играят през май на Уембли, а Барселона се нуждае от чудо в полуфинала реванш на Ноу Камп през следващата седмица за да отстранят германският гранд.

Пред Скай Спорт Робен каза: “Това е силата на този отбор, ние ще продължим да сме фокусирани, винаги има следващат мач. Нека останем концентрирани, да не говорим твърде много и просто да играем футбол..

“Мисля, че е доста впечатляващ, начина, по който играхме. Можем да сме много горди от играта тази вечер, ние заслужаваме победата.

“Ние не им дадохме възможност да играят футбол. Ние имаме много качествотвен отбор и както виждате можем да вкарвам голове.

“Ключът към нашето представяне тази вечер е, че играхме като отбор, ние се борихме за всеки метър и това беше страхотна игра.

“В тези мачове трябва да се изправим като играчи и като отбор и аз бях щастлив за тази вечер.

“Най-важното нещо е, че ние бяхме много компактен състав и не им давахме никакво пространство, за да играят тяхната игра и по този начин направихме мача за тях много труден.”

Източник: prognozifutbol.bg – един от водещите сайтове за футблни прогнози, актуални класирания, резултати на живо и друга полезна информация със съдействоето на footballbettingtips.org.

Подобни статии:

  1. Карагър спокоен след спечелването на Карлинг Къп Бранителят на Ливърпул Джейми Карагър заяви, че трофея, който отбора спечели в неделя на „Уембли” е смъкнало напрежението от него...
  2. Спада ли ресурса на двигателя след чип тунинг Инженерите, които подготвят различните двигатели за масово производство ги конструират така, че да издържат на сериозни натоварвания. Ако се доверите...
  3. Организация на счетоводството след регистрация на ЕООД Започването на собствен бизнес е крачка в живота, за която никой не е напълно подготвен. Факт е, че бизнес средата...
  4. Телевизията и Интернет като средства за Информация   Потребността от повече знания и информироност е вродена човешка потребност. От зората на човечеството хората са искали е да...
  5. Жените след 59 годишна възраст трябва да спрат с червеното червило и тежкия грим. Има момент в който всяка жена започва да старее грациозно. Анкетиране на 2000 жени на 45 годишна възраст сочи че...
  6. Далглиш не съжалява, че се е завърнал на „Анфийлд” Босът на „червените” Кени Далглиш заяви, че не съжалява за завъръщането си на мениджърския пост в Ливърпул, въпреки критиките, които...

Автор: tsonko

Този потребител е публикувал 4 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар