Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Златните обеци – незаменимият аксесоар

28 юли 2011 | Автор: Васил Георгиев | Публикувана в Бизнес

златни обеци

От доста време в общественото пространство битува митът, че само хората, които са заможни и богати могат да си позволят златни бижута. Независимо, че цената на златото достигна рекордни върхове, все повече хора могат да закупят желаните от тях изделия. Точно такива се явяват златните обеци, които са сред най-популярните бижута носени от жени и мъже.

Ако търсите обеци, но не разполагате с голям бюджет, няма от какво да се притеснявате. На пазара могат да се открият големи разнообразия от модели, като всеки един от тях е изработен от различни карати. Естествено всеки би искал да притежава бижута от висококачествен материал като 22К, но една добра алтернатива е закупуването на обеци от 14 каратово злато, което е и най-разпространеното в България. Може да се каже, че именно този карат е най-подходящият за изработка на всякакви златни изделия, по простата причина, че е изключително устойчив.

Обеците от висококаратно злато обикновено имат типичен жълт цвят, който може да не допадне на много хора. За разлика от тях, 14 каратовите изделия се полират, докато се достигне до блед блясък на златото, което им придава шикозен вид. Разнообразието от модели при обеците е огромен, като често се срещат и такива със скъпоценни камъни, които да подхождат на различно оцветените тоалети на жената.

При избора на обеци човек трябва да бъде изключително внимателен, тъй като това са едни от първите бижута, които останалите хора покрай нас забелязват. Правилният избор на дизайн може да подчертае лицето ви и да придаде стил на прическата ви.

Един от големите плюсове на златните обеци е, че могат да се носят постоянно в ежедневието, като не е нужно да ги сменяте всеки ден. Можете да ги използвате непрекъснато в продължение на много дни, а нищо не ви пречи да спите или да се къпете с тях, ако това не ви пречи.

Естествено за специалните поводи и важните за вас срещи може да ги замените с друг чифт обеци, които да имат определен дизайн или цвят, а най-хубавото е, че не са толкова скъпи, колкото си мислите.

Васил Георгиев

 

Подобни статии:

  1. Пръстени, гривни и обеци от глина Едни от нещата без които не може нито една светска дама са – гривни, пръстени и обеци. Вероятно сте попадали...
  2. Как да заблестят отново златните бижута Да поддържаме златните си бижута в добър вид е доста лесно и е възможно да се извършва у дома. Въпреки,...
  3. Дамски и мъжки чанти – моден аксесоар или необходимост. До преди години чантите се смятаха за чисто женски необходим аксесоар в който дамите успяваха да поберат най-необходимите си неща,...
  4. Проверка на злато с киселина.   Проверката на карата за бижутата е наложително, когато продавате своето украшение от злато. Въпреки, че по-голямата част от златото...

Автор: Васил Георгиев

Здравейте, казвам се Васил Георгиев. Интересите ми са доста разнообразни, като включват писането, блоговете, а отскоро и SEO. Надявам се публикациите ми да се харесат. :)

Този потребител е публикувал 4 статии.

Вашият коментар