Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

О’Шей под въпрос за плейфите срещу Естония

1 ноември 2011 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Бранителят на Република Ирландия Джон О’Шей е под въпрос за предстоящия важен мач срещу Естония, който може да осигури място на страната му във финалите на Евро 2012.

30-годишният защитник на „черните котки” получи контузия в областта на ахилеса при гостуването на Съндърланд в събота, което завърши наравно 2:2.

Босът на Астън Вила Стив Брус се съмнява, че О’Шей ще се възстанови за важния сблъсък с Естония, като все още няма конкретни резултати за сериозността на контузията на играча, на който му предстои да мине преглед на скенер.

Брус заяви пред медиите на острова:

„Разтревожени сме за контузията, защото той получи подобно нараняване в предсезонната подготовка на отбора в Германия. Случи се в абсолютно индентична ситуация, при вдигане на крака.”

Добрите футболни новини за националният селекционер на Република Ирландия Джовани Трапатони са, че той ще може да разчита на нападателя Роби Кийн, който е възстановен напълно от измъчващата го до скоро контузия.

31-годишният таран на ЛА Галакси изигра почти цял мач при победата на своя клуб с 1:0 над Ню Йорк Ред Бул тази неделя и по-всяка вероятност Трапатони ще заложи на нападателя в плейофите срещу естонците.

Подобни статии:

  1. Коластра – естествен антибиотик срещу болести. Напоследък все по-често се пише и предлага един страхотен продукт, като защита от болести и засилване на имунната система на...
  2. Когато стане въпрос за хороскопи Когато стане въпрос за хороскопи всеки се сеща за някой любим сайт, който посещава често. Честите посещения са най-вече заради...
  3. Съдържанието срещу дизайна В началото, още когато интернета е правил своите първи малки стъпки е било очевидно, че съдържанието е най-важното нещо, което...

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар