Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Пепел от рози!?

19 януари 2012 | Автор: w1ck3dgam3 | Публикувана в Изкуство & Забавление

Красиво име нали? Предизвиква много романтични асоциации и същевременно тъжни нотки на красиво минало. Вече сте чували песента на Анелия „Пепел от рози“, а знаете ли, че сега ще има и такъв турски сериал в прайм тайма на БТВ – Пепел от рози. Много ми харесва да го повтарям. Турският сериал “Пепел от рози” тръгва от 23 февруари по БТВ. Ще го гледаме с удоволствие.

От друга страна пепел от рози може да бъде и един много приятен цвят с който по-екстравагантните мъже може да си боядисат колата например :) , а при жените той вече е тенденция в модата. Това е един много нежен цвят, нали?
Така е, нежно име, нежен сериал, също като главната героиня в него – Берен Съаат. Тия турски актриси са страшни, а преди си мислехме, че ходят с фереджета на главата. Предчувствате ли вече за какъв сюжет ще стане въпрос в настоящия турски сериал?

Предполагам, че вече влезнахте в духа на сериал. Всички романтични хора по душа очакват новите турски актьори и актриси, а най-вече завързания и някак нашенски, балкански сюжет.

Типично по български вече, дори имаше скандал за името на турския сериал. Някой твърдят, че не бил преведен правилно и не трябвало да се казва „Пепел от рози“, а “Каква е вината на Фатмагюл?”. Питате ли се и вие за това?
На мен обаче ми харесва името „пепел от рози“, защото в него има и вина, и романтика, и интрига, и тъга. Но все пак каквото и да е името, това е един от най гледаните сериали в южната ни съседка Турция. Много по-гледан дори от излъчваните до сега у нас Турски сериали. Представяте ли си какъв бюджет има само, след като там се гледа от много по-голяма, милионна аудитория?

В България за „пепел от рози“ няма много информация, само БТВ разкриха малко за сюжета в рекламата си. Аз по-принцип не се впечатлявам много от сериали и още по-малко от Турски сериали, но от този наистина останах без дъх.

Гледайте го и представите Ви ще се обърнат с нагоре краката за много неща в живота на малката ни балканска общност.

Подобни статии:

  1. Сериалът Малки Тайни – нов хитов сериал От 25.07.2011 започна излъчването на поредния турски сериал. Той се излъчва всяка вечер от понеделник до сряда от 20:00 часа...
  2. Актьорите в турските сериали Безспорно в последно време в телевизионния ефир, независимо от телевизията, една от най-обсъжданите теми са сериалите. Те са неизменна част...
  3. Легендата за Испания Ето, че след дълъг престой в телевизионният ефир, турският сериал Листопад е на път да даде лидерството по рейтинг на...
  4. Златната клетка Напоследък турските сериали, малко загубиха скорост в българския телевизионен ефир на фона на последните български продукции. Въпреки всичко предишния опит...
  5. Сериалът Листопад: Рецензия Листопад е заглавието на сериалът, който прелъсти десетки хиляди почитатели пред ТВ екрана. Дали е най-известният турски сериал – горе-долу...

Автор: w1ck3dgam3

Здравейте, казвам се Андрей Димитров. Занимавам се съм SEO като работя изцяло по лични проекти. Поддържам директория за статии radiowish.net както и още няколко подобни :)

Този потребител е публикувал 23 статии.

Вашият коментар