Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Почивка на остров Родос през октомври- рай за шопинг маниаци

26 август 2011 | Автор: pochivam | Публикувана в Почивки

Остров Родос е възприеман като чудесно място за шопинг маниаците, повече от земен рай, съчетаващ приказни плажове и прекрасна обстановка. Природата е дарила остров Родос с чудни гледки, а фестивалите тук са се превърнали в мечта за хиляди туристи по целия свят без значение на културните различия и възрастови групи.
Родос освен от красива дестинация, предлагаща лазурно море и плажове, е и рай за шопинг маниаците. Ваканцията на Родос през Октомври е не само по-достъпна, но и имате възможност да се отдадете на шопинг приключения. Ако планирате почивка на море през Октомври, то слънчев Родос ще има с какво да ви изуми.
В новия град Родос ще намерите много интересни туристически магазинчета, но европейски и американски бутици като например Playlife, Terranova и Benetton. Разнообразие от всичко, от което се нуждаете, ще намерите в новия град Родос. Можете да си купите чанти, сувенири, обувки и какво ли още не, за да запомните своята вълнуваща почивка на Родос.
Ако искате нещо за спомен, за да го подарите на близки хора в родината, можете да намерите богато разнообразие от ръчно изработени сувенири, които се продават именно в стария град.
На пазар в стария град Родос
Ако търсите някои класически туристически сувенири или искате да получите туристическа информация, старият град Родос е точно за вас.  Тук ще откриете модерни и уникални бижута, направени от скъпоценни материали като злато и сребро. Бижутерийните магазинчета са пръснати из целия старинен град Родос. По крайбрежието на стария град обаче има множество магазинчета с интересни неща, кутии и фигури от мидички, различни произведения на изкуството, направени от миди, както и други уникални подаръци. Цените в стария град са по-евтини, отколкото в новия град.
В стария град Родос се намира и известната туристическа улица, наречена улица Сократ. Тя е задължително място за посещение, ако обичате да пазарувате. Тук ще намерите буквално всичко: дрехи, бижута, кожени предмети, килими, музика, подаръци на прилични цени.
Кои са местните специалитети на остров Родос?
Виното на остров Родос е прочуто със своите качества. Можете да купите вино от многото магазинчета на острова. Маслините и кожените предмети са също задължителни, ако сте решили да поизхарчите повечко пари на остров Родос. Чистият и ароматен мед също е една от запазените марки на остров Родос. Медът се предлага в различни селца, в това число в Vathi и Siana.

Освен с плажовете, които правят почивката на остров Родос една мечта, тук туристите остават впечатлени от плетените изделия и килими, които могат да се намерят в дюкянчетата на Archangelos, Afandou and Lindos. Родос привлича много туристи от целия свят заради своите уникални специалитети, бутикови дрехи, красиви местенца, златисти плажове.
Ако търсите най-доброто предложение за почивка на море през Септември, обмислете и Родос като дестинация, защото ще си осигурите приятни моменти на уникална цена.

Подобни статии:

  1. Почивка в къща за гости в Троян Почивката в Троян и наема на къщи за гости в Троян е един чудесен начин да прекарате своята лятна ваканция,...
  2. На почивка у нас, навън или да пропуснем? Къде да почиваме това лято? Много хора всъщност въобще няма да почиват, заради кризата, липсата на финансови възможности или свободно...
  3. На море из Балканите След промените през 1989 година, светът се отвори за българите, а с течение на времето и влизането в ЕС, възможностите...
  4. Почивка в космоса Човечеството мечтае за космически приключения далече преди първия полет в орбита. Кацането на луната е било събитие, което очертало контурите...
  5. Хотели в Гърция – евтина почивка за лято 2010 С каталога GreeceHotelinG намирате подходящо предложение сред разнообразни хотели в северна Гърция. GreeceHotelinG представя обекти от една до четири звезди...

Автор: pochivam

Pochivam.BG е уникален по рода си сайт за хотелски резервации в цяла България. Тук можете да резервирате стотици хотели в България само за 5 минути при най-ниските онлайн цени, по-ниски от цените на рецепция в хотела, да платите резервацията си по банков път, с кредитна карта, EPay или PayPal. Сред нещата, които ни правят уникални са: * Над 500 хотела в България, включително най-качествените и посещавани хотели в най-престижните курорти в България имат своето присъствие в сайта. В същото време всеки хотел на сайта е лично проверен от нашия екип. * Винаги актуални и винаги ниски цени за настаняване, които няма да намерите на рецепция в хотела. * При нас винаги може да намерите всички промоции, предлагани от хотелите- във всеки момент разполагаме със стотици актуални промоции за хотелско настаняване и пакети за почивка. Публикуваме актуални промоции всеки ден - ранни записвания, в последния момент, пакетни цени, безплатни нощувки, безплатни допълнителни услуги. * Автоматично пресмятане на цената за желания от вас период, стая и брой хора, с проверка на наличност в хотела. Бързо сравняване на цената на всички хотели, лесно прегледжане на хотелите във всеки курорт, подредени по цена. * Лесна и бърза онлайн резервация на хотела - отнема точно 5 минути. * Плащане онлайн с кредитна/дебитна карта, по банков път, с PayPal или EPay, в брой. * Pochivam.BG се обслужва от Профи Турс ООД - един от най-старите и с най-богати традиции независими туроператори в България (лиценз No.03475 / 08.12.1997), член на IATA (IATA номера 09-200995 и 09-210235) и единствен член на ETOA (Европейска Организация на Туроператорите) и ASTA (Американска Асоциация на Туристическите Агенции) за България. * Представители на място в курортите - по време на активния сезон разполагаме с представители на място в морските и ски курорти, които винаги ще ви се притекат на помощ при възникването на проблем от каквото и да е естество. * Лесен избор на хотел - с помощта на формата ни за търсене може лесно да сравните цените на всички хотели за периода на вашия престой, както и да получите възможно най-детайлна информация за хотелите. За Профи Турс ООД Профи Турс ООД е създадена през 1997 г. и е един от най-големите български туроператори в България с уникална уеб интеграция на пълна гама туристически услуги. Като доставчик на услуги за някои от най-старите и най-посещавани български туристически портали сме посрещнали в България повече от 10 000 чужденци, много от които са наши редовни клиенти в наши дни, както и сме изпратили хиляди българи на почивка или екскурзия по всички краища на планетата.

Този потребител е публикувал 2 статии.

Вашият коментар