Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Ремонт на баня – монтаж на вана

13 юни 2011 | Автор: dg_seom | Публикувана в Без категория

При ремонт на баня, все повече хора започват да търсят фирма, която да може да извърши и монтаж на вана в банята, която ще се ремонтира.

При монтаж на вана съществуват няколко варианта за монтиране, като избора на специфичен начин, често зависи от типа вана, която ще се инсталира. При монтаж на вана е нужно тя да се покрие със слой газо-бетонни блокчета с дебелина от порядъка на 5 сантиметра. За да се постигне оптимално качество при зидането с блокчета около ваната е нужно подът под нея да бъде изравнен посредством полагането на циментово-пясъчна замазка, която да бъде отлично нивелирана.

Това изискване важи и при лепене на плочки и редица други дейности свързани с ремонт на баня. Самите блокчета, използвани за облицовка на вана се залепват едно към друго посредством специално лепило. Не забравяйте да оставите нужните отвори, който ще са ви нужни по-късно, за да функционира правилно вашата вана.

След като облицовате долната част на ваната с газо-бетонни блокчета, можете да преминете към лепене на плочки, за да постигнете идеалния външен вид, който сте търсили. Имайте предвид, че при всеки ремонт на баня, последната дейност, към която се пристъпва е лепене на плочки в банята. Така се застраховате срещу евентуално тяхно повреждане в процеса на ремонта, като преди тях се извършват монтаж на тоалетна чиния, монтаж на мивка и вана, боядисване с латекс, измазване на стените, замазка на пода, изграждане на душ кабина и всички останали дейности, които участват в основния ремонт на банята.

Ако все още се колебаете на кого да доверите ремонта на своята баня, то потърсете фирма Well Build, която има над десет години опит при ремонт на бани в София, както и стотици доволни клиенти. Ако желаете да видите снимки от ремонт на бани, Well Build ви дава тази възможност, за да гарантира най-висок професионализъм и европейско качество за своите клиенти.

Ако имате въпроси или искате да сте напълно убеден, че ние сме правилната фирма, то свържете се нас на телефон 0888 207 605 и ние ще отговорим на всеки ваш въпрос свързан с ремонт на баня. Защо спестявате този лукс на вас и вашето семейство – вие го заслужавате.

 

Подобни статии:

  1. Идеи за плочки за малки бани Фаянсовите плочки, които изберете за пода на банята, обуславят цялостното впечатление за обзавеждането. Предпочетените плочки биха могли да направят банята...
  2. Ремонт на покриви Ремонт на покриви Всеки отделен хазяин на къща или вила, рано или късно се изправя пред необходимостта да възстанови частично...
  3. Ремонт на Нокиа и други телефон Животът на съвременния човек е толкова динамичен, че за вземането на навременни решения той трябва да е в крак със...

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар