Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Спада ли ресурса на двигателя след чип тунинг

31 юли 2012 | Автор: ivanov101s | Публикувана в Блог

Инженерите, които подготвят различните двигатели за масово производство ги конструират така, че да издържат на сериозни натоварвания. Ако се доверите на чип тунинг вие можете да очаквате двадесет процентово увеличение на мощността на мотора ви.

Въпросното 20% увеличение няма да ви се отрази негативно тъй като то е в така наречената допустима граница на натоварване. Проблем при чип тунинг може да възникне само ако доверите тази отговорна работа на „самозвани майстори”, които нямат подходящата квалификация и подготовка.

Запомнете, че всичко евтино може да ви излезе значително по-скъпо като това важи и за приложението на чип тунинг. Подберете внимателно фирмата, на която ще доверите автомобила си защото в противен случай, можете да навлечете сериозни неприятности на както на двигателя така и на вас самите.

Разбира се, сигурно е че ако подберете екип от специалисти, които да извършат така важния за вас чип тунинг ще се радвате на по мощен двигател както и икономия на горивото факт върху, който са се изказали мнозина експерти.

Има и нещо много важно, което винаги трябва да знаете. При положение, че не сте доволни от резултатите след чип тунинг то вие можете да възвърнете заводските настройки. Специалиста, който ще работи за вас съхранява при себе си заводските ви програми и може да ги върне във всеки един момент.

Попитайте избрания от вас професионалист дали предлага запазване на архив с заводския софтуер при извършване на чип тунинг. За да очаквате пълна производителност след чип тунинг е необходимо програмите да бъдат на високо равнище и в никакъв случай проекти на младежи, които биват публикувани в интернет безплатно.

Повече за ресурса на двигателя след чип тунинг както и пълни подробности относно подмяната на заводските програми с подобрените версии очаквайте в най-скоро време. Желаем ви всичко добро и до нови срещи.

Подобни статии:

  1. Стремежът към тунинг Напиши тунинг в Google и ще получиш – 6,050,000 results. Пробвай и с чип тунинг, ще получиш – About 374,000...
  2. Как да спестим парите от нов автомобил Ежедневието ни налага все повече да се придвижваме с автомобил и то личен. Не е възможно да поддържаме бизнеса си...
  3. Тунинг мания Тунингът или удоволствието да направиш колата си по-мощна отколкото е, по-красива отколкото е и по-скъпа отколкото е, ежедневно набира нови...
  4. Карагър спокоен след спечелването на Карлинг Къп Бранителят на Ливърпул Джейми Карагър заяви, че трофея, който отбора спечели в неделя на „Уембли” е смъкнало напрежението от него...

Автор: ivanov101s

сибирско здраве каталог

Този потребител е публикувал 26 статии.

Вашият коментар