Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

HTC One X vs Samsung Galaxy S 3

1 юни 2012 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

HTC One X
Няма битка, която би могла да сложи край на войната в тази индустрия. Ние имаме два от най-добрите смартфони в бойна готовност и наградата е надмощие в света на Android. HTC ONE Х и Samsung Galaxy S III стоят на върха на революцията Android . Два големи, страшни дроиди и място само за един.
Двата водещи телефона имат много общи неща – задвижени с мощни четири-ядрени процесори и огромни 720p дисплеи. Всеки от тях се опитва да изтръгне всяка капка на позната технология за набор от функций. HTC ONE Х има предимството да е първи на пазара, и впечатли потребителите с конструкция и покритие, най-новия потребителски интерфейс и технология ImageSense на камерата му.
Забавянето на старта на Galaxy S III изглежда бе с цел Samsung да са сигурни, че Galaxy S III може да се сравнява с функционалността на ONE Х до последния детайл и дори да вдигнат на мизата.
Няма добра история, без да има злодей. Все пак тук няма злодеи, защото това не е просто „още една история”. В момента се кове историята на Android . Но нека не се заблуждаваме, тези супер телефони, ще бъдат в историята след по малко от година година.
Това, което се опитвам да кажа е, че няма по-добър смартфон тук, а просто по-подходящ за вашите нужди и вкус. Винаги има елемент на компромис – било то в размера срещу екрана, мощност срещу издръжливост на батерията батерията или външен вид срещу трайност. Това което, чудовищни смартфони, като Samsung Galaxy S III и HTC One Х се опитат да постигнат, е да се изключат компромисите. Ето защо производителите не жалят услия в разработката им.
Samsung Galaxy S III има леко предимство в процесора. Имат и по-добър екран на 4,8 Super AMOLED има превъзходен контраст, гледане под различен ъгъл, четливост при слънчева светлина и, по-голяма гъвкавост Те използват PenTile матрица, но това едва ли прави разлика в тези PPI нива.
Камерата и запис на видео (по-добро осветление) и аудио тестове за качество, печелят още няколко точки за Samsung I9300 Galaxy S III, батерията им има по дълъг живот.
И накрая, Samsung са успели да научат кучето си на много хитри софтуерни трикове и докато някои от тях са доста безполезни (технологията все още не е достигнал точката, където гласови асистенти всъщност биха били полезни), други са много готини (ние наистина обичаме Direct Call и Smart Stay).
HTC One Х обаче не е без своите оръжия в тази битка. От една страна, това е добре изглеждащият смартфон – ние не сме съгласни с тези, които наричат на Galaxy III S грозен, но с пластмасовият си корпус трябва да се примири ,че изглежда по скоро обикновен срвнен с матовото поликарбонатово тяло на One X. HTC One Х (http://shtepsel.bg/htc-one-x/) също идва с повече вградена памет, без да вдига цената (в действителност One Х е по-евтин, от S III преордера).
Камерата наHTC One Х всъщност има предимство при условия на слаба осветеност, благодарение на ярката си f/2.0 бленда.
И след това идва избора между TouchWiz и Sense UI, което е по-скоро въпрос на естетика, отколкото нещо друго.
Както и да е, да се върнем там, откъдето започнахме. Два супер телефона, и само една корона. HTC One Х се появиха на пазара първи, а Galaxy S III е малко закъснял, но за сметка на това има какво да покаже. Ние сме изкушени да играем на сигурно и да свирим равен.HTC One Х: ето как трябва да изглежда флагмана на Droid. Samsung Galaxy S III: това е, начина по който трябва да функционира флагмана Droid. Но това няма да бъде честно към някой от тях. Те не са стигнали до тук, защото са играли на сигурно.
Изглежда очевидно, че Samsung Galaxy S III са вдигнали летвата и са въвели нов стандарт. И биха били 1-ви без мощен конкурент като One X. И тук няма да има утешителна награда. От тази битка печели единствено Android.

Подобни статии:

  1. Samsung Galaxy Ace Samsung S5830 Galaxy Ace е предназначен за комуникативни, делови личности, които винаги залагат на последните иновации в областта на високите...
  2. Ревю на Samsung Galaxy Ace Samsung Galaxy Ace: Android – смартфон за новаци и асове Samsung Galaxy Ace е един от четирите смартфона начално ниво,...
  3. Samsung Galaxy S II i9100 Samsung Galaxy S II I9100 – Обща характеристика Ярък. Тънък. Бърз Дисплей Super AMOLED Plus Дисплеят Super AMOLED Plus се...
  4. Samsung Galaxy Note в България “GALAXY Note се носи на крилете на нашите знания и иновации. Ние изучаваме основните елементи на мобилната култура, развлечения и...
  5. Лидерите сред смартфоните – Samsung и iPhone България наброи към 1 млн потребители на смартфони. Нека да погледнем серии най-разпространени от тях. Позициониране Никой не се нае...
  6. Samsung B7722 Duos – телефон с две-сим карти и wifi Samsung B7722 Duos – разширете границите на общуването! Едновременна поддръжка на 3,5 G + 2.5 G Първият телефон на Samsung...
  7. LG носи Prada LG Prada 3.0 Тя е елегантна и умна, и носи “Прада”. Този малък дявол е твърде секси, за да се...

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар