Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

LG носи Prada

29 май 2012 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

LG Prada 3.0
Тя е елегантна и умна, и носи “Прада”. Този малък дявол е твърде секси, за да се мотае с други дроиди. Тя обува вечерни си обувки и отива в града. Тя мрази да бъде преследвана от папараци, но винаги обръща по-добрият си профил към камерите. Ще видим, какво другите дроиди мислят за това.
И под други дроиди ние нямаме предвид контето Samsung Galaxy S. Говорим за сериозни двуядрени смартфони с масивни екрани и най-новите технологий като връзка, изображения и забавление.
Това е третия телефон, проектиран от “Прада” и построен от LG. И първият смартфон, произлязъл от това партньорство. LG и Prada извървяха дълъг път заедно и най-новото им творение не е просто още един смартфон с Android.
От Prada любезно предоставиха на блясъка, докато тръпката е изцяло от LG. Можете да сте сигурни, че с LG Prada 3.0 получавате нищо по-малко , от най-доброто. Дългият списък от екстри е 4,3 инчовият „NOVA” дисплей, който изумява с 800-нита яркост. 1GHz двуядрен Cortex-A9 процесор осигурява гладка работа ,има и изобилие от RAM. 8MP авто-фокус камера и Full HD видео печелят на LG PRADA допълнителни точки.
Но изглежда, че за публиката, към която е насочена Prada LG 3.0, не всичко се изчерпва с тхническата част. Чипсет, мегапиксел, нит и Mbps принадлежат надребния шрифт, с всички съкращения.
Модните телефони обикновено не са от най-лесно препоръчваните. Въпросът не е дали ще кажем добра дума за този телефон или не. По скоро, на кой да го препоръчаме.
Колко добре предишните телефони на Prada се интегрираха на пазара е без съмнение.Първият Prada телефон от LG е много популярен, и заслужено е така. Този път, изглежда има прекалено много усложнения. Сега, колко е твърде много? Проблемът с този телефон е, че е прекалено умен за работа. И не умен в френски или италиански смисъл, тук говорим за Android.
Хората, купуващи Prada телефон са по-склонни да се интересуват от Prada Bluetooth слушалки и кожен калъф Prada,от колкото task killer от Android market. И вероятно ще се откажат от Ice-cream sandwich в полза на Stracciatella gelato.
От наша гледна точка най-големият проблем на телефона Prada е доверието. Някои от вас може би купуват на двуядрен процесор и 4,3 инчов дисплей. Пожелавам ви успех в опита да убедите хората да не гледат към логото. “Prada”ще бъде всичко, което виждат, дори и на нас е трудно да повярваме,че това е толкова добър камерафон. Доверете ни се, той е потресаващо добър.
Можем да обобщим това е доста добър смартфон, страхотен камерафон и в същото време моден телефон. Можете да очаквате тази комбинация да струва малко състояние. Но познайте какво – не. Въпреки, че не можем да кажем,че цената му не е ниска, все пак не е толкова далеч от своите Android конкуренти.

Искрено ваш – Shtepsel.bg.

Подобни статии:

  1. iPhone 4S vs iPhone 5 Тези дни, на 4 октомври 2011, е обявен новият смартфон от Apple – обновен (колкото парадоксално и да звучи то)...
  2. Серия HTC Desire Резултат от развитието на технологиите – телефон на годината Какво ще се получи, ако вземем смартфон, отличен с много награди...
  3. Samsung Galaxy Ace Samsung S5830 Galaxy Ace е предназначен за комуникативни, делови личности, които винаги залагат на последните иновации в областта на високите...
  4. HTC Radar HTC Omega (Radar) – новото великолепие под Windows Phone 7.5 Mango Само най-доброто Новият дизайн включва само най-добрите разработки: бял,...
  5. Ревю на Samsung Galaxy Ace Samsung Galaxy Ace: Android – смартфон за новаци и асове Samsung Galaxy Ace е един от четирите смартфона начално ниво,...

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар