Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Нова блог игра от Кабината

4 октомври 2010 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Образование

Днес стартира нова блог игра на тема “Защо бих изучавал чужд език в Кабината?“, естествено има осигурена награда в размер на 3 месечен курс на чужд език по ваш избор.

Идеята за играта и част от организацията е мое дело и по тази причина няма как да участвам. Тоест има, но няма да е честно спрямо другите участници в играта, та затова моята задача беше да се погрижа новината за играта да стигне до по-голяма част от блогърите, така, че да може всеки блогър да знае за блог играта и при желание да се включи.

Хубавото на играта е, че въпроса е страшно лесен и практически всеки знае с какво би му било полезно да изучава някакъв чужд език, както и какви са предимствата на курсовете които предлагат Кабината. Лично аз се включих в играта, само за да дам някакво начало и пример за статия, за да улесня участниците, какво би трябвало да представлява тяхната статия.

Изискванията не са никак сложни:

  • Да отговорите на зададеният въпрос под формата на статия в вашият блог;
  • Да поканите поне 1 свой приятел да участва в играта ( не е задължително той да се включи естествено, просто трябва да му изпратите покана );
  • Да публикувате адреса на вашата публикация под формата на коментар в http://blog.kabinata.com/?p=1923.

Както виждате, не е нужно дори да сте блогър с хиляди читатели, за да имате шанс да спечелите страхотната награда – безплатен ваучер за 3 месеца езиково обучение по ваш избор.

Официално играта стартира от утре ( 05.10.2010 ), а краят и е на 05.11.2010, когато всъщност ще обявим и печелившият блогър.

Моето мнение е, че всеки блогър трябва да помисли за развитието си и възможността да прескочи езиковата бариера, която специално за мен е доста голяма трудност, а какво по-подходящо за подарък, от онлайн езиково обучение без пари :)

За всички които ще се включат в играта пожелавам приятно блогване и късмет при тегленето на наградата. Радвам се, че има подобни фирми, които непрестанно раздават награди в подобен размер и желая да пожелая все повече нови клиенти и успехи в развитието на тази страхотна идея.

Официален адрес на играта: http://blog.kabinata.com/?p=1923
Моята статия с отговор на въпроса: http://coffebreak.info/ot-men/zasto-bih-izuchaval-chujd-ezik-v-kabinata/

Спонсор на играта: Кабината ООД

Подобни статии:

  1. Представяне & Мнения за Кабината Представяне на Кабината Днес реших да ви представя една сравнително нова за мен услуга – онлайн езиково обучение и да...
  2. Нова опция в inArticle.info От няколко дена експериментирам с някой новости около Директорията за статии за да направя сайта по полезен и удобен. Честно...

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар