Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Джобен Samsung Galaxy Pocket

15 юни 2012 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

Samsung Galaxy Pocket
Samsung се върнaха към основите и както казват, винаги има място за още един в края на редицита. Особено такъв, който не заема твърде много място. Galaxy Pocket прави Galaxy mini да изглежда, все едно е на стероиди и серия Y като група на полу професионални хокейни играчи.
Живот на дъното на хранителната верига е далеч от приятен, но би могъл да бъде доста вълнуващ, някои същества са измислили как да се адаптират. Те са обикновено малки, бързи и добри в мимикрията. Galaxy Pocket отговаря на изискването за размера, но ние ще трябва да проверим за скоростта.

Може би, е преувеличение, че Galaxy Pocket http://shtepsel.bg/samsung-galaxy-pocket/ предвещава смъртта на dumbphone. Но този и други дроиди в овчи кожи, просто ще продължат да настъпват.
Очевидно, това е входно ниво смартфон пакет, но Galaxy Pocket е и истински дроид. Той дава на потребителите четири-бандова GSM свързаност и дву-бандова 3G, Wi-Fi, GPS, както и капацитивен мултитъч дисплей. Той може да бъде основен музикален плейър и основна камера, а разширението на паметта е една от основните функции, които правят Galaxy Pocket толкова купуван.
Има доста слаби точки които го правят уязвим от по-големите дроиди среден клас в същия ценови диапазон, но Samsung Galaxy Pocket е за учащи, а не, знаещи. Удобство и достъпност са най-важните приоритети, Samsung гледат на това като първа стъпка към по-дългосрочен ангажимент.

Samsung Galaxy Pocket е пакет за начинаещи. Дали: разделителна способност на екрана и размера, процесорна мощ или изображенията, смартфоните обикновено не слизат под тази граница. За да бъдем честни обаче, почти няма смартфони на такава ниска цена.
Въпреки че пазара на Android е пулен със смартфони нисък клас, трудно ще откриете телефон толкова достъпен като Galaxy Pocket.

HTC Explorer (http://shtepsel.bg/htc-explorer/) е един от малкото, които ще се опитаме да сравним с Pocket. Компактният смартфон с много младежки вид се предлага с 3,2-инчов HVGA дисплей, 3.15 MP камера с добър видео запис и Sense UI.
Сред устройствата, които скоро излязоха на пазара, LG Optimus L3 E400 е почти точно съвпадение с Galaxy Pocket. Той има приблизително същия размер, но предлага по-голям 3,2 инчов и същата QVGA резолюция. Това важи и за 3.15 MP камера и определено изглежда по-добре, което може да оправдае малко по-високата цена.
В известен смисъл, Galaxy Pocket не трябва да се сравнява с други смартфони. Едва ли е изненада, че го бият почти всеки всеки път. От друга страна, старомодните телефони с копчета са главната заплаха, тъй като той се класира доста високо в този ценовия диапазон.
Това прави Asha 302 потенциален съперник, но Nokia очевидно гледат на QWERTY messenger и Touch-and-Type телефони, като последна линия на защита срещу нахлуването на евтини смартфони. Asha 311 на наскоро обявената Asha Touch серия може да привлече някои от потенциалните клиенти от pocket също.
Pocket Galaxy ще губи повече битки, отколкото ще спечели. Но това не е най важното. Целият смисъл на водното ниво смартфони е леката кривата на обучение и един много остър завой към пристрастеност, която води до върхове като Galaxy S III, или както ще се казва следващият супер дроид.

Подобни статии:

  1. HTC One X vs Samsung Galaxy S 3 HTC One X Няма битка, която би могла да сложи край на войната в тази индустрия. Ние имаме два от...
  2. Ревю на Samsung Galaxy Ace Samsung Galaxy Ace: Android – смартфон за новаци и асове Samsung Galaxy Ace е един от четирите смартфона начално ниво,...
  3. Samsung Galaxy Ace Samsung S5830 Galaxy Ace е предназначен за комуникативни, делови личности, които винаги залагат на последните иновации в областта на високите...
  4. Samsung Galaxy Note в България “GALAXY Note се носи на крилете на нашите знания и иновации. Ние изучаваме основните елементи на мобилната култура, развлечения и...
  5. Ревю на Samsung Galaxy Ace S5830 от магазин за мобилни телефон Elitmobil Ако нямате финансовата възможност да си осигурите хубав телефон, но все пак искате да сте в крак с модата, трябва...
  6. Samsung Galaxy S II i9100 Samsung Galaxy S II I9100 – Обща характеристика Ярък. Тънък. Бърз Дисплей Super AMOLED Plus Дисплеят Super AMOLED Plus се...
  7. Лидерите сред смартфоните – Samsung и iPhone България наброи към 1 млн потребители на смартфони. Нека да погледнем серии най-разпространени от тях. Позициониране Никой не се нае...
  8. Samsung B7722 Duos – телефон с две-сим карти и wifi Samsung B7722 Duos – разширете границите на общуването! Едновременна поддръжка на 3,5 G + 2.5 G Първият телефон на Samsung...
  9. LG носи Prada LG Prada 3.0 Тя е елегантна и умна, и носи “Прада”. Този малък дявол е твърде секси, за да се...

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар