Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Моят любим хороскоп

30 октомври 2012 | Автор: nezirus | Публикувана в Хоби

Седях си удобно в къщи пред лаптопа и стартирах следната анкета в най-популярната социална мрежа facebook. Анкетата гласеше “Обичате ли да четете хороскопи?”.

Много се учудих когато видях колко много хора са заинтересовани по темата. Почти всеки един който беше поканен да отговори на анкетата се изказа по този въпрос. Учудването ми продължи когато забелязах, че почти всички отговориха положително. Хората просто не пропускаха всеки ден да прочетат своята зодия.

Фактите говореха сами по себе си. Невероятно голям брой хора не започваха деня си преди да са видели какво пише за тях в дневния им хороскоп. Жените много се влияеха от любовния им хороскоп. Това не ме учуди, дамите вярват изключително много на зодиака и зодиакалните съвместимости между зодиите.

Мъжете са по-бизнес насочени. Това което ги вълнува повече е годишен хороскоп. Там доста повече се набляга на бизнес прогнозите, финансовата им реализация и така нататък.

Изводът за мен е един. Хороскопите са станали неделима част от нашето ежедневие. Заедно със сутришната чаша кафе всеки от нас обича да разлисти вестника или да отвори лаптопа за да прочете какво пишат за него звездите днес.

Напоследък астропсихологията набира все по-голяма популярност в модерното общество. Оказва се, че астрологията и в частност астропсихологията могат да ви помогнат в избора на професия.

Ще излъжете ако кажете, че никога не сте се интересували или поне чудили, какво ли ще ви очаква за в бъдеще с човека до вас. Няма как при запознанството си да не се задали въпроса “коя зодия си” ?

Едва ли има жена която да не се интересува от това какво се случва в любовния и, и интимен живот. За нея всичко е важно – от чертите на характера, цялостното поведение на мъжете, сексуалния живот и брака. В повечето случаи, всичко това зависи от периода в който е родена една жена и какъв е нейния зодиакален знак. Интимния хороскоп ще ви помогне не само да изберете най-подходящия партньор, но и да разберете какви са истинските ви желания.

Подобни статии:

  1. Дневен хороскоп Много от съвременните хора и особено жените, искат сутрин да прочетат своя дневен хороскоп. Какво е хороскоп?  Той представлява реална...
  2. Годишен хороскоп Вторият доста голям срив и с унищожителни последици, в края на 17 в. настъпва в Европа, когато за около 2...
  3. Хороскоп за месец юли Всеки месец нумеролозите подготвят различни прогнози за всяка една от 12-те зодии. Както всички знаят има различни хороскопи – дневен,...
  4. Когато стане въпрос за хороскопи Когато стане въпрос за хороскопи всеки се сеща за някой любим сайт, който посещава често. Честите посещения са най-вече заради...
  5. Годишен и седмичен хорскоп За всеки от нас предопределени вибрации има, които на деня, месеца и годината съответстват, в която сме родени. Тези вибрации...

Автор: nezirus

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар