Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

RadioWish.net – нова директория за статии

15 януари 2011 | Автор: w1ck3dgam3 | Публикувана в Блог
Какво представляват директориите за статии? Те могат да бъдат най-обикновени блогове и уеб сайтове в които всеки отделен user може да добави своя публикация вътре. Обикновенно директориите за статии имат доста категории, за да може регистрирания потребител да публикува неговата статия в най-тематичната според статията му категория.

Какъв е смисъла и печалбата от това да пишеш текстово съдържание в директория за статии? Смисъла и печалбите от това са двустранни.

От една гледна точка, директориите за статии са предназначени за SEO експерти, където умело биха могли да напишат публикация, която да е сходна по тематика на уеб сайта, който желаят да оптимизират. В тази статия най-често се разрешават да се слагат връзки към любим от автора адрес, които са dofollow. Така SEO специалиста взима линк от релевантна статия, която се намира на чужд домейн и хипотетично ще принуди Google да постави исканият от него блог на по-челни позиции.

Въпреки всичко, директориите за статии са доста ценни и за потребителите. Когато потребител си избере някоя хубава директория, той би могъл да си подбере категория, която го интересува и да чете статиите, които са включени там. По този начин той сам ще разбере неща, които го увличат и хипотетично ще цъкне на някой от връзките вместени в определената публикация. С този метод се прави и директен трафик от интернет потребители, без да се надяваме основно на Google търсене.

Всяка една директория за статии си има условие за добавяне на публикации. В повечето BG директории имат кажи-речи едни и същи условия, като предимното такова е – статията, която пишем да бъде уникална. Следователно – да не присъства на друг сайт в Интернет.

Обикновенно има и условия за минимален брой думи – по-често, това са 300 думи и не повече от 3 изходящи хипер връзки.

Ако потребителя се съобрази с тези условия няма никаква причина публикацията, която е добави да бъде приета и той да си вземе трите хипер връзки от нея.

Една от обещаващите директории за статии е RadioWish.net. Тя е сравнително нова и публикациите в нея са малко, но пък домейна е стар и има история пред търсачките. Затова и PageRank-а му е 3.

Каним ви в нашата директория RadioWish.net и публикувайте бързо вашите текстове.

Подобни статии:

  1. [Новина] Нова функция – Топ автори. Здравейте, вероятно вече, някой от вас са забелязали новото каре което излиза над категориите в началната страница, с списък на...
  2. Нова опция в inArticle.info От няколко дена експериментирам с някой новости около Директорията за статии за да направя сайта по полезен и удобен. Честно...
  3. Директорията за Статии е почти готова Здравейте, Директорията за статии е почти готова, но ще се наложи да изчакате още 1-2 дена, докато завърша панела за...
  4. Нова блог игра от Кабината Днес стартира нова блог игра на тема “Защо бих изучавал чужд език в Кабината?“, естествено има осигурена награда в размер...
  5. Бутон за споделяне от spodelime.com Много от блогърите пишат страхотни и полезни статии, но правят една много голяма грешка – не информират интернет обществото за...

Автор: w1ck3dgam3

Здравейте, казвам се Андрей Димитров. Занимавам се съм SEO като работя изцяло по лични проекти. Поддържам директория за статии radiowish.net както и още няколко подобни :)

Този потребител е публикувал 23 статии.

Коментари (1)

  1. след последните промени в алгоритъма на гоогле има ли още полза от директориите за статии.

Вашият коментар